Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 46
Автор(и) : Щербань Т.
Назва : Якість свинини від тварин, помісних з генотипом миргородської породи
Місце публікування : Тваринництво України. - 2014. - № 8-9. - С. 35-38
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 46
Предметні рубрики: Свинарство-- Селекція-- Схрещування
Якість м'яса свинини
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічні показники м'яса--пісна свинина--міжпорідне схрещування--якість підшкірного сала--гібридизація свиней
Анотація: Проведено оцінку впливу промислового схрещування на якість свинини із залученням порід різного напряму продуктивності. Встановлено перевагу помісей миргородської породи з м'ясними генотипами над чистокровними аналогами ха хімічним складом найдовшого м'яза спини.