Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 46 Автор(и) : Щербань Т. Назва : Якість свинини від тварин, помісних з генотипом миргородської породи Місце публікування : Тваринництво України. - 2014. - № 8-9. - С. 35-38 Примітки : Бібліогр. в кінці ст. ББК : 46 Предметні рубрики: Свинарство-- Селекція-- Схрещування Якість м'яса свинини Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічні показники м'яса--пісна свинина--міжпорідне схрещування--якість підшкірного сала--гібридизація свиней Анотація: Проведено оцінку впливу промислового схрещування на якість свинини із залученням порід різного напряму продуктивності. Встановлено перевагу помісей миргородської породи з м'ясними генотипами над чистокровними аналогами ха хімічним складом найдовшого м'яза спини. |