Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ємцев В. І., Ємцева І. В.
Назва : Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об`єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств
Місце публікування : Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 108-118: рис., табл. (Шифр Н187698/2015/21/5)
Примітки : Бібліогр.: с. 117-118
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Молоко-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безпека--продуктивність--молокопереробні підприємства--вимоги і стандарти єс--капіталовкладення--якісна сировина--світовий ринок

Дод.точки доступу:
Ємцева, І. В.