Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Ємцев В. І., Ємцева І. В. Назва : Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об`єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств Місце публікування : Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 108-118: рис., табл. (Шифр Н187698/2015/21/5) Примітки : Бібліогр.: с. 117-118 Предметні рубрики: Молочні продукти-- Молоко-- Якість Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безпека--продуктивність--молокопереробні підприємства--вимоги і стандарти єс--капіталовкладення--якісна сировина--світовий ринок Дод.точки доступу: Ємцева, І. В. |