Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Боднарчук Л. І., Тихонова Т. М.
Назва : Стандартизація продуктів бджільництва : солодкий, поживний, цілющий
Колективи : Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича
Місце публікування : Пасіка. - 2016. - № 1. - С. 20-22 (Шифр П521625/2016/1)
Предметні рубрики: Бджільництво-- Продукти бджільництва-- Стандартизація
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): діастазне число--бджолопродукти--інвертазне число--якість бджолопродуктів--харчові продукти--нормативні документи
Анотація: У ННЦ "Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича" розроблено десять ДСТУ на різні види бджолопродуктів. Гармонізація національних стандартів із міжнародними нормативними документами, що отримали міжнародне визнання, служить перепусткою на світові ринки для вітчизняних виробників. Розглянуто основні показники якості меду.

Дод.точки доступу:
Тихонова, Т. М.; Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича