Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Цимбал, Олег Назва : Забрус: корисні властивості та застосування : солодкий, поживний, цілющий Місце публікування : Пасіка. - 2017. - № 1. - С. 26-27: рис. - ISSN 1814-4764 (Шифр П521625/2017/1). - ISSN 1814-4764 Предметні рубрики: Продукти бджільництва-- Мед-- Властивості Ключові слова (''Вільн.індекс.''): "медова жуйка"--бджолиний забрус--віск--цілющі властивості забрусу Анотація: Діти називають забрус медовою жуйкою і охоче жують його замість тих модних "ласощів", які переповнюють прилавки наших магазинів і не завжди бувають корисними для малечі. А й справді, що краще для тих же дітей - жувати звичайну жуйку чи все-таки забрус з медом, який створює подібний ефект, що й звичайна жуйка, але буває набагато кориснішим?. Про це розмірковує у своїй статті потомственний бджоляр Олег Цимбал. |