Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Матко С.
Назва : Сорбенти різних типів : Науковці запрононували нові методи їх використання для очищення фруктових соків і контролю якості
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 8-9. - С. 16-17: табл. (Шифр Х941408/2008/8/9)
Предметні рубрики: Сорбенти-- Дисперсні мінерали
Безалкогольні напої-- Соки-- Очищення
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): палигорськіт--глауконіт--гідрослюда--сапоніт--монтморилоніт
Анотація: Один з перспективних напрямів очищення харчової сировини від токсичних компонентів, зокрема важких металів,-використання природних дисперсних мінералів вітчизняних родовищ.