Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Матко С. Назва : Сорбенти різних типів : Науковці запрононували нові методи їх використання для очищення фруктових соків і контролю якості Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 8-9. - С. 16-17: табл. (Шифр Х941408/2008/8/9) Предметні рубрики: Сорбенти-- Дисперсні мінерали Безалкогольні напої-- Соки-- Очищення Ключові слова (''Вільн.індекс.''): палигорськіт--глауконіт--гідрослюда--сапоніт--монтморилоніт Анотація: Один з перспективних напрямів очищення харчової сировини від токсичних компонентів, зокрема важких металів,-використання природних дисперсних мінералів вітчизняних родовищ. |