Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Гринченко, Наталя, Пивоваров, Павло, Гринченко, Ольга, Тютюкова, Дар`я, Плотнікова, Раїса Назва : Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів із сиру кисломолочного Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 2. - С. 204-215: рис., табл. (Шифр Т871273/2018/2) УДК : [637.146.3.0021.62]:67.017 Предметні рубрики: Сироварство-- Напівфабрикати Ключові слова (''Вільн.індекс.''): декальцифікація--зернопродукти--іоннообмінна обробка--пробіотичні властивості Дод.точки доступу: Гринченко, Наталя; Пивоваров, Павло; Гринченко, Ольга; Тютюкова, Дар`я; Плотнікова, Раїса |