Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гринченко, Наталя, Пивоваров, Павло, Гринченко, Ольга, Тютюкова, Дар`я, Плотнікова, Раїса
Назва : Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів із сиру кисломолочного
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 2. - С. 204-215: рис., табл. (Шифр Т871273/2018/2)
УДК : [637.146.3.0021.62]:67.017
Предметні рубрики: Сироварство-- Напівфабрикати
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): декальцифікація--зернопродукти--іоннообмінна обробка--пробіотичні властивості

Дод.точки доступу:
Гринченко, Наталя; Пивоваров, Павло; Гринченко, Ольга; Тютюкова, Дар`я; Плотнікова, Раїса