Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Прунцева Г. О. Назва : Нанотехнології як фактор підвищення рівня виробництва сільськогосподарської продукції у контексті забезпечення продовольчої безпеки країни Місце публікування : Регіональна економіка. - 2018. - № 3. - С.88-96 (Шифр Р170340/2018/3) Примітки : Бібліогр. в кінці ст. Предметні рубрики: Нанотехнології-- Сільське господарство Сільськогосподарська продукція Продовольча безпека-- Продукти харчування Анотація: Встановлено, що застосування нанопрепаратів у виробництві продукції тваринництва підвищує рівень продуктивності тварин і біологічної цінності живої маси, що сприяє підвищенню рівня виробництва та якості продукції тваринництва. |