Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Прунцева Г. О.
Назва : Нанотехнології як фактор підвищення рівня виробництва сільськогосподарської продукції у контексті забезпечення продовольчої безпеки країни
Місце публікування : Регіональна економіка. - 2018. - № 3. - С.88-96 (Шифр Р170340/2018/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Нанотехнології-- Сільське господарство
Сільськогосподарська продукція
Продовольча безпека-- Продукти харчування
Анотація: Встановлено, що застосування нанопрепаратів у виробництві продукції тваринництва підвищує рівень продуктивності тварин і біологічної цінності живої маси, що сприяє підвищенню рівня виробництва та якості продукції тваринництва.