Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Назва : Замість цукру Місце публікування : Пасіка/ комент. М. Горніча ; пер. М. Горніча. - 2019. - № 6. - С. 24-25 (Шифр П521625/2019/6) Предметні рубрики: Цукор-- Вживання-- Наслідки-- Здоров'я людини Ключові слова (''Вільн.індекс.''): природні підсолоджувачі--фруктоза--цукрова тростина--кето-дієта Анотація: Ожиріння, хронічне запалення, діабет все більш пов'язують з вживанням цукру. Виробники та споживачі в США обмежують вживання солодкого і уважніше ставляться до того, що робить продукцію солодкою. Таким чином, у статті наведено природні продукти, які мають кращі властивості ніж цукор і можуть повністю його замінити. Дод.точки доступу: Горніч, М. \пер.\; Горніч, М. |