Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) :
Назва : Замість цукру
Місце публікування : Пасіка/ комент. М. Горніча ; пер. М. Горніча. - 2019. - № 6. - С. 24-25 (Шифр П521625/2019/6)
Предметні рубрики: Цукор-- Вживання-- Наслідки-- Здоров'я людини
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): природні підсолоджувачі--фруктоза--цукрова тростина--кето-дієта
Анотація: Ожиріння, хронічне запалення, діабет все більш пов'язують з вживанням цукру. Виробники та споживачі в США обмежують вживання солодкого і уважніше ставляться до того, що робить продукцію солодкою. Таким чином, у статті наведено природні продукти, які мають кращі властивості ніж цукор і можуть повністю його замінити.

Дод.точки доступу:
Горніч, М. \пер.\; Горніч, М.