Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 664.641.4 Автор(и) : Денисова, Наталя, Гаркава, Аліна, Буяльська, Наталія Назва : Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 129-136: табл. (Шифр Т871273/2019/2) УДК : 664.641.4 Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закваски спонтанного бродіння--технологія виготовлення--харчова цінність хлібобулочних виробів--технологічне перероблення зерна--контроль якості заквасок--дослідження якості тіста--кислотність закваски і тіста Дод.точки доступу: Гаркава, Аліна; Буяльська, Наталія |