Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 637.523 Автор(и) : Божко, Наталія, Тищенко, Василь, Пасічий, Василь, Ревенко, Руслан Назва : Білоквмісна сировина регіонального виробництва в технології м'ясомісткої варено-копченої ковбаси Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 145-153: рис., табл. (Шифр Т871273/2019/2) Примітки : Бібліогр.: с. 151-152 УДК : 637.523 Предметні рубрики: Ковбасне виробництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): регіональна аквакультура--протеїн насіння коноплі--альтернативні сировинні ресурси--регіональні біоресурси--м'ясо прісноводної риби--варіанти рецептур--технологічна схема виготовлення Дод.точки доступу: Божко, Наталія; Тищенко, Василь; Пасічий, Василь; Ревенко, Руслан |