Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 664.681 Автор(и) : Гуменюк, Оксана, Ксенюк, Марія, Дениско, Ольга, Кирій, Аліна Назва : Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 165-169: рис., табл. (Шифр Т871273/2019/2) Примітки : Бібліогр.: с. 168-169 УДК : 664.681 Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Технологія виробництва-- Жири Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транс-ізомерні жирні кислоти--бітартрат калію--харчові добавки стабілізуючої дії--полісахариди і білки--альтернативні джерела жирової сировини--рецептури борошняного кондитерського виробу Дод.точки доступу: Гуменюк, Оксана; Ксенюк, Марія; Дениско, Ольга; Кирій, Аліна |