Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 664.681 Автор(и) : Дорохович, Вікторія, Донець, Анна Назва : Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194: табл. (Шифр Т871273/2019/1) Примітки : Бібліогр.: с. 201 УДК : 664.681 Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Цукрозамінники Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукровий діабет--харчові добавки--фруктоза Анотація: Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет. Дод.точки доступу: Донець, Анна |