Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681
Автор(и) : Дорохович, Вікторія, Донець, Анна
Назва : Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194: табл. (Шифр Т871273/2019/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 201
УДК : 664.681
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Цукрозамінники
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукровий діабет--харчові добавки--фруктоза
Анотація: Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет.

Дод.точки доступу:
Донець, Анна