Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Астахова Я. В., Гасанова І. І., Солодушко М. М. Назва : Вплив строку сівби на витрати поживних речовин у рослинах пшениці озимої Місце публікування : Агроном. - 2020. - № 4. - С. 48-54: іл., табл. (Шифр А590564/2020/4) Предметні рубрики: Озима пшениця-- Вирощування-- Урожайність Ключові слова (''Вільн.індекс.''): строки сівби озимої пшениці--урожайність озимої пшениці--стійкість рослин озимої пшениці Анотація: Зимо- та морозостійкість пшениці озимої (Triticum aestivum L.) є однією з важливих умов її успішної перезимівлі й отримання високої урожайності. Стійкість рослин озимої культури значною мірою залежить від біологічних властивостей сортів, попередників, строків сівби, рівня мінерального живлення та інших чинників. Дод.точки доступу: Гасанова, І. І.; Солодушко, М. М. |