Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Астахова Я. В., Гасанова І. І., Солодушко М. М.
Назва : Вплив строку сівби на витрати поживних речовин у рослинах пшениці озимої
Місце публікування : Агроном. - 2020. - № 4. - С. 48-54: іл., табл. (Шифр А590564/2020/4)
Предметні рубрики: Озима пшениця-- Вирощування-- Урожайність
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): строки сівби озимої пшениці--урожайність озимої пшениці--стійкість рослин озимої пшениці
Анотація: Зимо- та морозостійкість пшениці озимої (Triticum aestivum L.) є однією з важливих умов її успішної перезимівлі й отримання високої урожайності. Стійкість рослин озимої культури значною мірою залежить від біологічних властивостей сортів, попередників, строків сівби, рівня мінерального живлення та інших чинників.

Дод.точки доступу:
Гасанова, І. І.; Солодушко, М. М.