Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 664 Автор(и) : Челябієва, Вікторія, Ольшевська, Світлана Назва : Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2020. - № 3. - С. 281-285: табл. (Шифр Т871273/2020/3) Примітки : Бібліогр.: с. 284 УДК : 664 Предметні рубрики: Жири-- Біологічна цінність -- Оцінка якості Ключові слова (''Вільн.індекс.''): імбир--куркума--масло какао--рослинно-жирові суміші Анотація: У статті досліджено вплив на якосні показники масла з додаванням куркуми та імбиру. Розроблено рослинно-жирову суміш з використанням масла какао. Дод.точки доступу: Ольшевська, Світлана |