Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 664.788 Автор(и) : Белінська, Крістіна Назва : Дослідження кінетики набухання екструдатів, реологічних властивостей концентратів для дитячого харчування. Місце публікування : Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2021. - № 1. - С. 128-134: табл., рис. (Шифр Т871273/2021/1) Примітки : Бібліогр. в кінці ст. УДК : 664.788 Предметні рубрики: Харчування-- Діти-- Технології Ключові слова (''Вільн.індекс.''): каші--екструдати--кобиляче молоко--кінетика набухання--в'язкість Анотація: Досліджено кінетику набухання екструдатів у різних видах молока, вплив екструдатів на реологічні властивості каш та здатність їх до перетравлювання. З'ясовано, що процес набухання екструдатів у кобилячому молоці проходить більш інтенсивно, ніж у коров'ячому. |