Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.788
Автор(и) : Белінська, Крістіна
Назва : Дослідження кінетики набухання екструдатів, реологічних властивостей концентратів для дитячого харчування.
Місце публікування : Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2021. - № 1. - С. 128-134: табл., рис. (Шифр Т871273/2021/1)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 664.788
Предметні рубрики: Харчування-- Діти-- Технології
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): каші--екструдати--кобиляче молоко--кінетика набухання--в'язкість
Анотація: Досліджено кінетику набухання екструдатів у різних видах молока, вплив екструдатів на реологічні властивості каш та здатність їх до перетравлювання. З'ясовано, що процес набухання екструдатів у кобилячому молоці проходить більш інтенсивно, ніж у коров'ячому.