Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681
Автор(и) : Романовська, Ольга
Назва : Комплексна оцінка якості бісквітів
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2021. - № 4. - С. 121-127: рис., табл. (Шифр Т871273/2021/4)
Примітки : Бібліогр.: с. 127
УДК : 664.681
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Бісквіти-- Оцінка-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова цінність--функція харрінгтона--технологічний процес--мінеральні елементи
Анотація: У статті розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошна "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів.