Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання :
Автор(и) : Бею, Тетяна
Назва : Особливості дистанційного практичного навчання зі спеціальності: 181 "Харчові технології"
Колективи : ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти", Департамент гуманітарної політики ОДА, Рада директорів коледжів і технікумів Вінницької області, Вінницький технічний коледж
Місце публікування : Сучасні педагогічні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців у закладах фахової передвищої освіти: досвід, проблеми, перспективи: матеріали III Всеукр. наук.-метод. конф. (м. Вінниця, 22-23 квіт. 2021 р.)/ ДНУ "Ін-т модернізації змісту освіти" [та ін.]. - Вінниця: Рогальська І. О., 2021. - Вип. 3 (8). - С. 356-359 (Шифр 377/С 91-039759)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 377.36.091.315.7(477)(082)
Предметні рубрики: Дистанційне навчання-- Інформаційні технологіі
Педтехнології-- Дистанційне навчання
Технічні дисципліни-- Методика викладання-- Вищі навчальні заклади
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанне господарство--харчова галузь--професійна технічна освіта--форми навчання--інформаційно-комунікаційні технології--професійна компетентність--вніб 5

Дод.точки доступу:
Домінський, О. С. \ред.\; ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти"Департамент гуманітарної політики ОДА; Рада директорів коледжів і технікумів Вінницької області; Вінницький технічний коледж