Самойлик, Ю. В. Методичні підходи до оцінки стратегічного потенціалу конкурентоспроможності підприємства [Текст] / Ю. В. Самойлик> // Економіка АПК. - 2012. - № 3. - С. 72-78. - Бібліогр. в підрядк. прим. Рубрики: Економіка підприємства--Конкурентоспроможність--Стратегія Менеджмент стратегічний--Розвиток підприємства Економіка підприємства--Стратегічне управління Кл.слова (ненормовані): Конкурентні переваги -- Коефіцієнт еталонності -- Резерв стратегічної конкурентоспроможності Анотація: Обгрунтовано методичний підхід до оцінки стратегічного потенціалу конкурентоспроможності підприємства, який передбачає визначення коефіцієнта еталонності, оцінку показників стратегічного потенціалу; розрахунок резерву стратегічної конкурентоспроможності підприємства. Визначено рівень конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств Полтавської області. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |