Чорнолата, Л. Хімічний склад генетично модифікованих рослинних організмів та їх аналогів [Текст] / Л. Чорнолата> // Тваринництво України. - 2012. - № 9. - С. 27-31 : табл. - Бібліогр.: с. 31 Рубрики: Рослинництво Зернобобові культури--Соя Зернові культури--Кукурудза Кл.слова (ненормовані): насіння сої -- зерно кукурудзи -- протеїн -- жир -- клітковина -- зола -- амінокислоти Анотація: Вивчено вміст основних поживних речовин та амінокислотний склад білка насіння генетично модифікованої сої і зерна кукурудзи. Проведено порівняння отриманих даних з хімічним складом аналогів вітчизняної селекції. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |