Ємцев, В. І.
    Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об`єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств [Текст] / В. І. Ємцев, І. В. Ємцева // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 108-118 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-118
Рубрики: Молочні продукти--Молоко--Якість
Кл.слова (ненормовані):
безпека -- продуктивність -- молокопереробні підприємства -- вимоги і стандарти ЄС -- капіталовкладення -- якісна сировина -- світовий ринок


Дод.точки доступу:
Ємцева, І. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)