Жарук, П. Г.
    Фактори формування ефективності галузі вівчарства [Текст] / П. Г. Жарук, Л. В. Жарук // Ефективне тваринництво. - 2017. - № 1. - С. 46-48
Рубрики: Вівчарство--Регіональні особливості--Господарські умови--Україна
Кл.слова (ненормовані):
природно-кліматичні умови -- етнічний склад населення -- традиції споживання
Анотація: Проаналізовано сучасний стан та розподілення вівчарства в Україні. Встановлено, що вирощування овець в країні відбувається з урахуванням зональних особливостей, головними з яких є природно-кліматичні і господарські умови та етнічний склад населення регіону з його традиціями щодо споживання продукції вівчарства.


Дод.точки доступу:
Жарук, Л. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)