Кругляк, О. В.
    Інноваційні фактори та конкурентоспроможність галузі молочного скотарства [Текст] / О. В. Кругляк // Економіка АПК. - 2018. - № 6. - С. 76-86 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--Молочне скотарство
   Агропромислове виробництво--Конкурентоспроможність

Анотація: Здійснено оцінку впливу впровадження інноваційних технологічних рішень безприв'язного утримання тварин та механізації прооцесів у племінних молочних господарствах України на показники ефективності їх функціонування. Обгрунтовано висновок, що застосування новітніх технологічних рішень промислового виробництва молока в умовах великих промислових господарств України забезпечує покращення фізіологічних показників здоров'я і відтворювадлльної здатності корів, зростання кількісних та якісних показників їхньої продуктивності, зменшення витрат ресурсів на виробництво продукції в натуральному та грошовому вимірах, підвищення конверсії кормів, що гарантує збільшення рівня дохідності та рентабельності галузі.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)