Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 46.9
Назва : Національний стандарт на забрус
Місце публікування : Пасіка. - 2012. - № 1. - С. 24-27: табл. (Шифр П521625/2012/1)
ББК : 46.9
Предметні рубрики: Бджільництво-- Бджолопродукти
Бджільництво-- Стандарти --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фізико-хімічні показники--методи контролю --органолептичні показники--мікробіологічні показники--поживна цінність--калорійність
Анотація: З 1 січня 2012 року вступає в силу Національний стандарт України на забрус, продукт, який отримують на пасіках перед відбиранням меду, і призначений він для використання в харчовій, фармацевтичній промисловості, а як харчовий продукт, реалізують його через торговельну мережу.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)