Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чорнолата Л.
Назва : Хімічний склад генетично модифікованих рослинних організмів та їх аналогів
Місце публікування : Тваринництво України. - Київ: Паралель, 2012. - № 9. - С. 27-31: табл. (Шифр Т415903/2012/9)
Примітки : Бібліогр.: с. 31
Предметні рубрики: Рослинництво
Зернобобові культури-- Соя
Зернові культури-- Кукурудза
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): насіння сої--зерно кукурудзи--протеїн--жир--клітковина--зола--амінокислоти
Анотація: Вивчено вміст основних поживних речовин та амінокислотний склад білка насіння генетично модифікованої сої і зерна кукурудзи. Проведено порівняння отриманих даних з хімічним складом аналогів вітчизняної селекції.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)