Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Чорнолата Л. Назва : Хімічний склад генетично модифікованих рослинних організмів та їх аналогів Місце публікування : Тваринництво України. - Київ: Паралель, 2012. - № 9. - С. 27-31: табл. (Шифр Т415903/2012/9) Примітки : Бібліогр.: с. 31 Предметні рубрики: Рослинництво Зернобобові культури-- Соя Зернові культури-- Кукурудза Ключові слова (''Вільн.індекс.''): насіння сої--зерно кукурудзи--протеїн--жир--клітковина--зола--амінокислоти Анотація: Вивчено вміст основних поживних речовин та амінокислотний склад білка насіння генетично модифікованої сої і зерна кукурудзи. Проведено порівняння отриманих даних з хімічним складом аналогів вітчизняної селекції. Примірники :ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВДЕТПСГН(1) |