Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 664.851:634.75 Автор(и) : Заморська, Ірина Назва : Вміст токсичних елементів в ягодах суниці садової та продуктах переробки з них Місце публікування : Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2017. - № 4. - С. 189-194: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2017/4). - ISSN 2411-5363 Примітки : Бібліогр.: с. 192-193 УДК : 664.851:634.75 + DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-189-194 Предметні рубрики: Суниця-- Переробка плодів і ягід-- Токсичні речовини Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова промисловість--кадмій--свинець--ртуть Анотація: У харчовій промисловості існує проблема хімічного забруднення сировини та харчової продукції, що зумовлено діяльністю людини та неналежною сільськогосподарською практикою. Досліджено вміст токсичних елементів у свіжих, заморожених ягодах суниці садової та продуктах їх переробки. |