Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>A=Теплухина, Т. П.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 65.9(2)325.2/Т 34
Автор(и)
: Теплухина Т. П.
Назва
: Выше качество мясных и молочных продуктов
Вихідні дані
: Москва: Знание, 1984
Кільк.характеристики
:64 с.: табл.
Серія:
Новое в жизни, науке, технике. Серия "Сельское хозяйство"; № 10/1984
Примітки
: Библиогр.: с. 64. - Изд. ежемесячно с 1961 г.
Ціна
: Б.ц.
ББК
: 65.9(2)325.2
Предметні рубрики:
Сільське господарство-- Економіка
М'ясні продукти
Молочні продукти
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)