Пошуковий запит: (<.>K=ВИРОБНИЦТВО<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 948
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Бондаренко С. Г. Технологічні задачі механоскладального виробництва/С. Г. Бондаренко. - 2008
|
>2.
| Смирнова Н. И. Проектирование конструкций швейных изделий для индивидуального потребителя/Н. И. Смирнова, Н. М. Конопальцева. - 2009
|
>3.
| Школа шитья. - 2007
|
>4.
| Индустриализация производства продуктов животноводства/ВАСХНИЛ. - 1984
|
>5.
| Маркетинговий аналіз/[Липчук В. В. та ін.] ; за ред. В. В. Липчука. - 2008
|
>6.
| Петрович Й. М. Організація виробництва/Й. М. Петрович, Г. М. Захарчин. - 2008
|
>7.
| Нанотехнологія та її інноваційний розвиток/[Пономаренко В. С. та ін.]. - 2008
|
>8.
| Рубрикатор Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського. Розділ "М Технологія деревини. Виробництва легкої промисловості. Поліграфічне виробництво. Фотокінотехніка". Підрозділ "М8 Поліграфічне виробництво"/[авт. кол.: Н. О. Артюшенко та ін.]. - 2008
|
>9.
| Современная технология сварочного производства/Гос. ком. СССР по науке и технике, Гос. публ. науч.-техн. б-ка СССР. - 1987
|
>10.
| Горкуценко О. В. Виробництво ранньої картоплі/О. В. Горкуценко, Б. О. Бенюх, В. І. Заєць. - 1988
|
>11.
| Кравченко В. А. Виробництво ранніх помідорів/В. А. Кравченко. - 1992
|
>12.
| Київ як екологічна система: природа - людина - виробництво - екологія/[В. Стецюк та ін.]. - 2001
|
>13.
| Информатика и технологии/Крым. гос. инженер.-пед. ун-т. - 2004
|
>14.
| Березін Л.Я. Засоби технологічного оснащення зварювального виробництва/Л. Я. Березін, М. М. Хоменко, А. С. Карпенко. - 2003
|
>15.
| Цыганова Т.Б. Технология и организация производства хлебобулочных изделий/Т. Б. Цыганова. - 2006
|
>16.
| Горячев Г.В. Математичні моделі та методи комп'ютерного моделювання процесу екстрагування цукру в похилому дифузійному апараті/Г. В. Горячев, Б. І. Мокін. - 2004
|
>17.
| Леус В. М. Солодка "Стріла"/В. М. Леус. - 2007
|
>18.
| Рыжакова А.В. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров/А. В. Рыжакова. - 2005
|
>19.
| Ковбаси від фермера: стандарт здорового харчування/ред. К. Буй. - 2003
|
>20.
| Коснырева Л.М. Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров/Л. М. Коснырева, В. И. Криштафович, В. М. Позняковский. - 2005
|
|
|