Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронна картотека аналітичного опису статей (4)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=консерви<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
36.99 / 6П8.9
Д 21
Дачная кухня: к
столу и впрок [Текст]. № 8, август 2007. Овощное ассорти / [Круглова Г.И., Юдина Т.А. ; вып. подгот.: Сороко И.С., Шувалова Л.А.]. - Москва : Сельская новь, 2007. - 15 с. : ил.
Прил. к журн. "Приусадебное хозяйство"
ББК
36.997 + 36.992.1
Рубрики:
Домашня кулінарія
Кулінарія
Овочеві
консерви
Овочеві страви
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Круглова, Г. И.; Юдина, Т. А.; Сороко, И. С. \подгот.\; Шувалова, Л. А. \подгот.\
Вільних прим. немає
Знайти схожі
>
2.
36.96 / 6П8.4
Г 65
Гончаренко, Г. М.
Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [Текст] : довідник : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Г. М. Гончаренко, В. Дуб, В. В. Гончаренко. - Київ : ЦУЛ, 2007. - 303 с. : іл., табл. -
ISBN
978-966-364-464-6 : 035.75 р.
ББК
36.96-5я2я73
Рубрики:
Овочеві
консерви
--Консервне виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Дуб, Володимир Васильович; Гончаренко, В. В.
Примірників всього:
3
ВДЕТПСГН (1), ВА (1), ВЗ (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1), ВА (1), ВЗ (1)
Знайти схожі
>
3.
36.92 / 6П8.74
С 40
Сирохман, І. В.
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : ЦУЛ, 2009. - 377, [1] с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 373-375. -
ISBN
978-966-364-787-6 : 050.00 р., 055.00 р.
ББК
36.92-9я73
Рубрики:
М'ясне виробництво
М'ясні
консерви
М'ясні продукти--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Лозова, Т. М.; Львівська комерційна академія
Примірників всього:
3
ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1), ВА (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1), ВА (1)
Знайти схожі
>
4.
36.94 / 6П8.74
В 20
Васюкова, Г. Т.
Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. заклад. / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - Київ : Кондор, 2011. - 95 с. : табл., іл. -
ISBN
978-966-351-346-1 (в обкл.) : 022.00 грн., 006.00 грн.
ББК
36.94я73
Рубрики:
рибні продукти--Навчальні видання для вищої школи
рибні
консерви
ВНО
Дод.точки доступу:
Ющенко, Л. П.
Примірників всього:
2
ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1)
Знайти схожі
>
5.
36.91 / 6П8.6
П 30
Петренко, Павел Ианович
.
Домашние заготовки из овощей [Текст] / П. И. Петренко. - Киев : Техника, 1992. - 62, [2] с. -
ISBN
5-335-01190-4 (в обл.) : Б. ц.
УДК
641.48
Рубрики:
Домашнє консервування--Овочі
Овочеві
консерви
--Домашнє приготування
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТПСН
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)