Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронна картотека аналітичного опису статей (4)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=консерви<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
   36.99 / 6П8.9
   Д 21


   
    Дачная кухня: к столу и впрок [Текст]. № 8, август 2007. Овощное ассорти / [Круглова Г.И., Юдина Т.А. ; вып. подгот.: Сороко И.С., Шувалова Л.А.]. - Москва : Сельская новь, 2007. - 15 с. : ил.
Прил. к журн. "Приусадебное хозяйство"
ББК 36.997 + 36.992.1
Рубрики: Домашня кулінарія
   Кулінарія

   Овочеві консерви

   Овочеві страви

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Круглова, Г. И.; Юдина, Т. А.; Сороко, И. С. \подгот.\; Шувалова, Л. А. \подгот.\
Вільних прим. немає
Знайти схожі

2.
   36.96 / 6П8.4
   Г 65


    Гончаренко, Г. М.
    Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [Текст] : довідник : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Г. М. Гончаренко, В. Дуб, В. В. Гончаренко. - Київ : ЦУЛ, 2007. - 303 с. : іл., табл. - ISBN 978-966-364-464-6 : 035.75 р.
ББК 36.96-5я2я73
Рубрики: Овочеві консерви--Консервне виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Дуб, Володимир Васильович; Гончаренко, В. В.
Примірників всього: 3
ВДЕТПСГН (1), ВА (1), ВЗ (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1), ВА (1), ВЗ (1)

Знайти схожі

3.
   36.92 / 6П8.74
   С 40


    Сирохман, І. В.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : ЦУЛ, 2009. - 377, [1] с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 373-375. - ISBN 978-966-364-787-6 : 050.00 р., 055.00 р.
ББК 36.92-9я73
Рубрики: М'ясне виробництво
   М'ясні консерви

   М'ясні продукти--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Лозова, Т. М.; Львівська комерційна академія
Примірників всього: 3
ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1), ВА (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1), ВА (1)

Знайти схожі

4.
   36.94 / 6П8.74
   В 20


    Васюкова, Г. Т.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. заклад. / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - Київ : Кондор, 2011. - 95 с. : табл., іл. - ISBN 978-966-351-346-1 (в обкл.) : 022.00 грн., 006.00 грн.
ББК 36.94я73
Рубрики: рибні продукти--Навчальні видання для вищої школи
   рибні консерви

   ВНО



Дод.точки доступу:
Ющенко, Л. П.
Примірників всього: 2
ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1)

Знайти схожі

5.
   36.91 / 6П8.6
   П 30


    Петренко, Павел Ианович.
    Домашние заготовки из овощей [Текст] / П. И. Петренко. - Киев : Техника, 1992. - 62, [2] с. - ISBN 5-335-01190-4 (в обл.) : Б. ц.
УДК
Рубрики: Домашнє консервування--Овочі
   Овочеві консерви--Домашнє приготування

Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТПСН

Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)