Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронна картотека аналітичного опису статей (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Кулінарія -- Страви<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Т 46
Автор(и) : Тихомирова, Вера
Назва : Фаршированные блюда
Вихідні дані : Москва: Айрис-пресс, 2008
Кільк.характеристики :62, [1] с
Серія: 100 лучших рецептов
ISBN (в обл.), Ціна 978-5-8112-3280-2: 006.65, 006.65, грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви
Другі страви
ВНО
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Т 46
Автор(и) : Тихомирова, Вера
Назва : Ужин на скорую руку
Вихідні дані : Москва: Айрис-пресс, 2009
Кільк.характеристики :61, [1] с
Серія: 100 лучших рецептов
ISBN (в обл.), Ціна 978-5-8112-3478-3: 006.65, 006.65, грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви
Другі страви
ВНО
Примірники : всього : ВА(1), ВЗ(1), ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВА(1), ВЗ(1), ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/З-46
Автор(и) : Здобнов А. И., Ковалев Н. И., Цыганенко В. А.
Назва : Эстетические требования к оформлению блюд : [учеб. пособие для техникумов]
Вихідні дані : Киев: Вища школа, 1989
Кільк.характеристики :125, [3] с.: ил.
Примітки : Библиогр.: с. 122
ISBN, Ціна 5-11-000271-1: Б.ц.
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вдетн
Примірники : всього : ВДЕТПСГН(1), ВЗ(1), ВА(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1), ВЗ(1), ВА(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Б 71
Назва : Блюда из птицы
Вихідні дані : Минск: Беларуская Энцыклапедыя, 1994
Кільк.характеристики :431, [1] с.: ил.
Примітки : Библиогр.: с. 408-409
ISBN (в пер.), Ціна 5-85700-185-4: Б.ц.
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вдетн
Примірники : всього : ВЗ(2), ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВЗ(2), ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Д 71
Автор(и) : Доцяк В. С.
Назва : Українська кухня : технологія проготування страв : [підруч. для проф.-техн. училищ]
Вихідні дані : Київ: Вища школа, 1995
Кільк.характеристики :549, [2] с.: іл.
ISBN (в пер.), Ціна 5-11-004213-6: Б.ц.
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вдетн
Примірники : всього : ВДЕТПСГН(2), ВЗ(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(2), ВЗ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23 / 613.2/П 35
Назва : Питание в благости
Вихідні дані : Москва: Центрполиграф, 2011
Кільк.характеристики :286, [1] с
Серія: Тайны подсознания .
    Школа Здоровья и Радости Валерия Синельникова
ISBN (в обл.), Ціна 978-5-227-02865-5: 020.00, 020.00, грн.
ББК : 51.230 + 36.996.1
Предметні рубрики: Гігієна харчування
Кулінарія-- Страви
ВНО
Примірники :ВА(1)
Вільні : ВА(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Х 55
Назва : Хлебосол : реклам. информ. изд. журн. «Общественное питание». №1, 91
Вихідні дані : Москва, [1991]
Кільк.характеристики :31 с.: іл.
Ціна : Б.ц.
УДК : 641/642
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вдетпсн
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)