Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронна картотека аналітичного опису статей (4)
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Молочні продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Показані документи
с 1 за 12
>
1.
Ни дня без прибавки в надоях/ред. Н. Хохрова. - 1983
>
2.
Насыров Р. Г. Организация производства молока на промышленной основе/Р. Г. Насыров, М. М. Плахотнюк, П. И. Писаренко. - 1983
>
3.
Белоусов А. П. Физико-химические процессы в производстве масла сбиванием сливок/А. П. Белоусов. - 1984
>
4.
Теплухина Т. П. Выше качество мясных и молочных продуктов/Т. П. Теплухина. - 1984
>
5.
Буткус К. Д. Влияние анормального молока на качество сыра/К. Д. Буткус, Р. К. Буткус. - 1985
>
6.
Бегунов В. Л. Книга о сыре. О его питательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления/В. Л. Бегунов. - 1985
>
7.
Вышемирский Ф. А. Производство сливочного масла/Ф. А. Вышемирский. - 1987
>
8.
Переработка и использование молочной сыворотки/[А. Г. Храмцов и др.]. - 1989
>
9.
Молочно-фруктовые прохладительные напитки/А. Б. Рудавская [и др.]. - 1990
>
10.
Козлов В. М. Усім про молоко/В. М. Козлов. - 1990
>
11.
Кладий А. Г. Автоматизация производства мороженого/А. Г. Кладий. - 1991
>
12.
Крусь Г. Н. Технология сыра и других молочных продуктов/Г. Н. Крусь, И. М. Кулешова, Н. И. Дунченко ; под ред. Г. Н. Крусь. - 1992
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)