Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Ресторанно-готельний бізнес -- Якість -- Управління -- Навчальні видання для вищої школи<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 36.99 / 6П8.9/А 87
Автор(и)
: Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова, Тетяна Вікторівна, Архіпова, Анастасія Вікторівна
Назва
: Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. . -2-ге вид.
Вихідні дані
: Київ: ЦУЛ; Київ: Інкос, 2008
Кільк.характеристики
:381 с.: іл.
ISBN, Ціна
978-966-364-648-0: 045.00, р.
ББК
: 36.99-49я73
Предметні рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес-- Якість-- Управління-- Навчальні видання для вищої школи
Ресторани-- Навчальні видання для вищої школи
Громадське харчування-- Навчальні видання для вищої школи
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): arm
Примірники
: всього : ВЗ(1), ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВЗ(1), ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 65.43 / 33М/Т 58
Автор(и)
: Топольник В. Г.
Назва
: Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб. для вищ. навч. закл. за напрямом "Готельно-ресторанна справа"
Вихідні дані
: Донецьк, 2011
Кільк.характеристики
:391 с
Колективи
: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
ISBN (в обкл.), Ціна
978-966-385-229-4: 053.00, 053.00, грн.
ББК
: 65.43-823.2-21я73 + 65.9(4УКР)43-823.2-21я73
Предметні рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес-- Якість-- Управління-- Навчальні видання для вищої школи
Гостинна індустрія-- Ресторани-- Готелі-- Навчальні видання для вищої школи
ВНО
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)