Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронна картотека аналітичного опису статей (2)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Страви<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Ш 96
Автор(и) : Шумило Г. І.
Назва : Технологія приготування їжі : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2006
Кільк.характеристики :504 с.: іл.
Примітки : Бібліогр.: с. 504
ISBN (в обкл.), Ціна 966-8251-06-7: 040.60, р.
ББК : 36.99я7
Предметні рубрики: Дієти
Закуски
Кулінарія-- Навчальні видання
Напої
Страви
харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): arm
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Б 79
Назва : Большая книга закусок к водке, виски, коньяку, вину, шампанскому и не только
Вихідні дані : Москва: Эксмо, 2007
Кільк.характеристики :254, [1] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 978-5-699-21074-9: Б.ц.
ISBN, Ціна 978-5-699-21076-3: Б.ц.
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Алкогольні напої
Закуски
Страви
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): arm
Примірники :ВЗ(1)
Вільні : ВЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Р 44
Назва : Ресторанная кухня. Новый взгляд на гарниры
Вихідні дані : Москва: Ресторанные ведомости, 2009
Кільк.характеристики :158, [1] с.: ил.
Серія: Мастер-классы знаменитых поваров
ISBN (в пер.), Ціна 978-5-98176-070-9: 214.60, 214.60, грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Страви
ВНО
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Т 46
Автор(и) : Тихомирова, Вера
Назва : Обед на скорую руку
Вихідні дані : Москва: Айрис-пресс, 2009
Кільк.характеристики :62, [1] с
Серія: 100 лучших рецептов
ISBN (в обл.), Ціна 978-5-8112-3477-6: 006.65, 006.65, грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Страви
Перші страви
ВНО
Примірники : всього : ВА(1), ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВА(1), ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Ш 64
Автор(и) : Шисби Э.
Назва : Большая книга соусов : 365 рецептов соусов, быстрых и легких в приготовлении, а также сальс, заправок и подлив
Вихідні дані : Москва: ФАИР, 2010
Кільк.характеристики :207,[1] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 978-5-8183-1459-4 (рус.) (в пер.): 068.25 грн
ISBN, Ціна 978-1-84483-156-2 (англ.): Б.ц.
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Соуси
Приправи
Страви
ВНО
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)