Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронна картотека аналітичного опису статей (2)
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Страви<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 36.99 / 6П8.9/Ш 96
Автор(и)
: Шумило Г. І.
Назва
: Технологія приготування їжі : навч. посіб.
Вихідні дані
: Київ: Кондор, 2006
Кільк.характеристики
:504 с.: іл.
Примітки
: Бібліогр.: с. 504
ISBN (в обкл.), Ціна
966-8251-06-7: 040.60, р.
ББК
: 36.99я7
Предметні рубрики:
Дієти
Закуски
Кулінарія-- Навчальні видання
Напої
Страви
харчування
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): arm
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 36.99 / 6П8.9/Б 79
Назва
: Большая книга закусок к водке, виски, коньяку, вину, шампанскому и не только
Вихідні дані
: Москва: Эксмо, 2007
Кільк.характеристики
:254, [1] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна
978-5-699-21074-9: Б.ц.
ISBN, Ціна
978-5-699-21076-3: Б.ц.
ББК
: 36.991
Предметні рубрики:
Алкогольні напої
Закуски
Страви
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): arm
Примірники
:ВЗ(1)
Вільні
: ВЗ(1)
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 36.99 / 6П8.9/Р 44
Назва
: Ресторанная кухня. Новый взгляд на гарниры
Вихідні дані
: Москва: Ресторанные ведомости, 2009
Кільк.характеристики
:158, [1] с.: ил.
Серія:
Мастер-классы знаменитых поваров
ISBN (в пер.), Ціна
978-5-98176-070-9: 214.60, 214.60, грн
ББК
: 36.991
Предметні рубрики:
Страви
ВНО
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 36.99 / 6П8.9/Т 46
Автор(и)
: Тихомирова, Вера
Назва
: Обед на скорую руку
Вихідні дані
: Москва: Айрис-пресс, 2009
Кільк.характеристики
:62, [1] с
Серія:
100 лучших рецептов
ISBN (в обл.), Ціна
978-5-8112-3477-6: 006.65, 006.65, грн
ББК
: 36.991
Предметні рубрики:
Страви
Перші
страви
ВНО
Примірники
: всього : ВА(1), ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВА(1), ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
5.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 36.99 / 6П8.9/Ш 64
Автор(и)
: Шисби Э.
Назва
: Большая книга соусов : 365 рецептов соусов, быстрых и легких в приготовлении, а также сальс, заправок и подлив
Вихідні дані
: Москва: ФАИР, 2010
Кільк.характеристики
:207,[1] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна
978-5-8183-1459-4 (рус.) (в пер.): 068.25 грн
ISBN, Ціна
978-1-84483-156-2 (англ.): Б.ц.
ББК
: 36.991
Предметні рубрики:
Соуси
Приправи
Страви
ВНО
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)