Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Установи громадського харчування -- Навчальні видання для вищої школи<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 36.87 / 6П8.5/А 87
Автор(и)
: Архипов В. В., Крюковская В. Г.
Назва
: Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие для вузов
Вихідні дані
: Киев: Центр учебной литературы, 2009
Кільк.характеристики
:303 с.: ил., табл.
ISBN (в пер.), Ціна
978-966-364-851-4: 065.00, 065.00, грн
ББК
: 36.874я73 + 65.431.14-803.4я73
Предметні рубрики:
Виноробство-- Навчальні видання для вищої школи
Ресторани-- Навчальні видання для вищої школи
Установи громадського харчування-- Навчальні видання для вищої школи
ВНО
Примірники
: всього : ВДЕТПСГН(1), ВА(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1), ВА(1)
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 36.99 / 6П8.9/Т 38
Автор(и)
: Капліна Т.В.
Назва
: Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навч. посіб.
Вихідні дані
: Київ: ЦУЛ, 2008
Кільк.характеристики
:279 с., [12] с. ілюстр.: табл.
Колективи
: Полтавський університет споживчої кооперації України
Примітки
: Бібліогр.: с. 277-279
ISBN, Ціна
978-966-364-743-2: 055.00, р.
ББК
: 36.99я73 + 36.997(4УКР)я73
Предметні рубрики:
Громадське харчування-- Навчальні видання для вищої школи
Кухня полтавська-- Навчальні видання для вищої школи
Ресторани-- Навчальні видання для вищої школи
Установи громадського харчування-- Навчальні видання для вищої школи
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): arm
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 65.9(4УКР)43 / 33/Р78-796754
65.9(4УКР)43 / 33С5(С2)/Р78
Автор(и)
: Ростовський В. С., Шамаян С. М.
Назва
: Барна справа : підруч. для вищ. навч. закл. по спец. 6.140101 "Готельно-ресторан. справа"
Вихідні дані
: Київ: Центр учбової літератури, 2009
Кільк.характеристики
:396 с.: іл.
Колективи
: Полтавський університет споживчої кооперації України
Примітки
: Бібліогр.: с. 396
ISBN (в опр.), Ціна
978-966-364-878-1: 070.00, 070.00, грн
ББК
: 65.9(4УКР)431.15я73
Предметні рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес-- Навчальні видання для вищої школи
Установи громадського харчування-- Навчальні видання для вищої школи
ВНО
Примірники
: всього : ВА(1), ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВА(1), ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 65.43 / 33М/О-64
Автор(и)
: Мазаракі, Анатолій Антонович, П'ятницька, Ніла Олексіївна, П'ятницька, Галина Тезіївна, Литвиненко, Тамара Євгенівна
Назва
: Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник
Вихідні дані
: Київ: Кондор, 2012
Кільк.характеристики
:556 с.: іл.
Колективи
: Київський національний торговельно-економічний університет
Примітки
: Бібліогр.: с. 551-556
ISBN (в опр.), Ціна
978-966-351-355-3: 160.00, 160.00, грн.
ББК
: 65.431.14-803.4я73
Предметні рубрики:
Ресторани-- Ресторанно-готельний бізнес-- Навчальні видання для вищої школи
Установи громадського харчування-- Навчальні видання для вищої школи
ВНО
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
5.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 36.87 / 6П8.5/А 87
Автор(и)
: Архипов, Виктор Витальевич
Назва
: Организация работы сомелье : (все о вине в ресторане) : учеб. пособие для высш. учеб. заведений . -2-е изд.
Вихідні дані
: Киев: Центр учебной литературы, 2016
Кільк.характеристики
:303, [1] с.: ил., табл.
ISBN (в обл.), Ціна
978-617-673-415-4: 140.00, 140.00, грн.
УДК
: 663.2:[640.43:642](075.8) + 338.46:640.43(075.8)
ББК
: 36.874я73 + 65.431.14-803.4я73
Предметні рубрики:
Виноробство-- Навчальні видання для вищої школи
Ресторани-- Навчальні видання для вищої школи
Установи громадського харчування-- Навчальні видання для вищої школи
ВНО
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)