Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронна картотека аналітичного опису статей (6)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=ресторани<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Шок П. Д. Маркетинг в ресторанном бизнесе/П. Д. Шок, Д. Т. Боуэн, Д. М. Стефанелли ; [пер. с англ. С. Прокофьева]. - 2005
2.

Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа./Я. М. Сало. - 2005
3.

Назаров О. В. Лучшие ресторанные "фишки" мира/Олег Назаров. - 2010
4.

Нечаюк Л.І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент/Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. - 2006
5.

Райс В. Разработка меню ресторана/В. Райс. - 2006
6.

Волкова И. В. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть/И. В. Волкова, Я. И. Миропольский, Г. М. Мумрикова. - 2006
7.

Вайнцвейг А. Безупречный сервис. Чтобы каждый клиент чувствовал себя королем: Технологии отличного обслуживания от компании Zingerman`s, самой популярной закусочной Америки/А. Вайнцвейг ; пер. А. Стативка. - 2006
8.

Моисеева М. В. Итальянский ресторан: создание и управление/М. В. Моисеева. - 2006
9.

Калашников А. Ю. Кафе, бары и рестораны: организация, практика и техника обслуживания/А. Ю. Калашников. - 2006
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)