Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>A=Беркутова, Н. С.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
36.82 / 6П8.1
Б 48
Беркутова
, Н. С.
Технологические свойства пшеницы и качество продуктов её переработки [Текст] / Н. С.
Беркутова
, И. А. Швецова. - Москва : Колос, 1984. - 221, [2] с. : ил. - Библиогр.: с. 210-219. - Б. ц.
ББК
36.82
Рубрики:
Борошно
Борошномельно-круп'яні виробництва
ВДПСГ
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Швецова, И. А.
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)