Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Сироварство<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
   36.95/6П8.72
   Д 46


    Диланян, З. Х.
    Сыроделие [Текст] / З. Х. Диланян. - Изд. 3-е, перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 278, [2] с. : ил. - Библиогр.: с. 278-279 . - (в пер.) : Б. ц.
Рубрики: Сироварство
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН

Примірників всього: 2
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

2.
   36.95/6П8.72
   С 59


    Соколова, З. С.
    Технология сыра и продуктов переработки сыворотки [Текст] : учеб. пособие для высш. учеб. заведений / З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 334, [2] с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Библиогр.: с. 331 . - ISBN 5-10-0020296 (в пер.) : Б. ц.
Рубрики: Сироварство
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН


Дод.точки доступу:
Лакомова, Л. И.; Тиняков, В. Г.
Примірників всього: 3
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні: ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1), ВА (1)

Знайти схожі

3.
   36.95 / 6П8.72
   Т 38


   
    Технология сыра [Текст] : справочник / [Г. А. Белова и др.] ; под общ. ред. Г. Г. Шилера. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 310, [2] с. : ил. - Библиогр.: с. 303 . - (в пер.) : Б. ц.
Рубрики: Сироварство
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН


Дод.точки доступу:
Белова, Г. А.; Бузов, И. П.; Буткус, К. Д.; Виноградова, Р. П.; Шилер, Г. Г. \ред.\
Примірників всього: 3
ВЗ (1), ВА (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВЗ (1), ВА (1), ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

4.
   637.3
   К 78


    Кравецька, Леся Любомирівна.
    Сирні мандри [Текст] : про закваски, ферменти, температуру та інші тонкощі домашнього сироваріння / Леся Кравецька. - Харків : КСД, 2023. - 175 с. - ISBN 978-617-12-9611-4 (в опр.) : 221.00 грн.
УДК
Рубрики: Сироварство
   Сири--Домашнє приготування--Рецептура

   Кулінарія

   ВНО


Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)