Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронна картотека аналітичного опису статей (3)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Кондитерські вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
   36.86 / 6П8.5
   П 84


   
    Профессия кондитер [Текст] / авт.-сост. О. В. Шамкуть. - Минск : Современная школа, 2006. - 286,[1] с. : ил. - Библиогр.: с. 283. - ISBN 985-6751-48-9 : 016.10 р.
ББК 36.86я2 + 65.246.95я2
Рубрики: Кондитерське виробництво--Довідкові видання
   Кондитерські вироби

   Охорона праці

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Шамкуть, О.В. \авт., сост.\
Примірників всього: 2
ВА (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВА (1), ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

2.
   36 / 6П9.9
   С 40


    Сирохман, І. В.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; Львів. комерц. акад. - Київ : ЦУЛ, 2008. - 612 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 592-593. - ISBN 978-966-364-694-7 : 080.00 р., 072.00 р.
ББК 36-9я73
Рубрики: Кондитерські вироби
   Мед

   Харчові продукти--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   Цукор

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Лозова, Т. М.; Львівська комерційна академія
Примірників всього: 4
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (2), ВА (1)
Вільні: ВЗ (1), ВДЕТПСГН (2), ВА (1)

Знайти схожі

3.
   36.99 / 6П8.9
   Ш 51


    Шестакова, Т. И.
    Кондитер-профессионал [Текст] : учеб. пособие / Т. И. Шестакова. - Москва : Дашков и Кº, 2006. - 399 с. - Библиогр.: с. 386. - ISBN 5-94798-844-5 : 025.00 р.
ББК 36.992.2я7 + 36.86я7
Рубрики: Кондитерське виробництво
   Кондитерські вироби

Кл.слова (ненормовані):
ARM

Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

4.
   36.86 / 6П8.5
   Р 78


    Ростовський, В. С.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. ; Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Київ : Ліра-К, 2010. - 573 с. : іл. : табл. - Бібліогр.: с. 468. - ISBN 978-966-969-38-6-0 (в обкл.) : 075.00 грн.
ББК 36.865я73
Рубрики: Кондитерські вироби
   Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи

   ВНО



Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.; Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього: 2
ВЗ (1), ВА (1)
Вільні: ВЗ (1), ВА (1)

Знайти схожі

5.
   36.99 / 6П8.9
   Ц 58


    Циганенко, В. О.
    Домашні кондитерські вироби [Текст] / В. О. Циганенко, А. Т. Ратушенко, О. І. Здобнов. - Київ : Кондор, 2011. - 249, [1] с. : табл., іл. - ISBN 978-966-351-336-2 (в опр.) : 048.00 грн.
ББК 36.991 + 36.86
Рубрики: Кондитерські вироби
   ВНО



Дод.точки доступу:
Ратушенко, А. Т.; Здобнов, О. І.
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)