Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронна картотека аналітичного опису статей (3)
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Кондитерські вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
36.86 / 6П8.5
П 84
Профессия кондитер
[Текст] / авт.-сост. О. В. Шамкуть. - Минск : Современная школа, 2006. - 286,[1] с. : ил. - Библиогр.: с. 283. -
ISBN
985-6751-48-9 : 016.10 р.
ББК
36.86я2 + 65.246.95я2
Рубрики:
Кондитерське виробництво--Довідкові видання
Кондитерські
вироби
Охорона праці
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Шамкуть, О.В. \авт., сост.\
Примірників всього:
2
ВА (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВА (1), ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
36 / 6П9.9
С 40
Сирохман, І. В.
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; Львів. комерц. акад. - Київ : ЦУЛ, 2008. - 612 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 592-593. -
ISBN
978-966-364-694-7 : 080.00 р., 072.00 р.
ББК
36-9я73
Рубрики:
Кондитерські
вироби
Мед
Харчові продукти--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи
Цукор
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Лозова, Т. М.; Львівська комерційна академія
Примірників всього:
4
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (2), ВА (1)
Вільні:
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (2), ВА (1)
Знайти схожі
>
3.
36.99 / 6П8.9
Ш 51
Шестакова, Т. И.
Кондитер-профессионал [Текст] : учеб. пособие / Т. И. Шестакова. - Москва : Дашков и Кº, 2006. - 399 с. - Библиогр.: с. 386. -
ISBN
5-94798-844-5 : 025.00 р.
ББК
36.992.2я7 + 36.86я7
Рубрики:
Кондитерське виробництво
Кондитерські
вироби
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
36.86 / 6П8.5
Р 78
Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. ; Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Київ : Ліра-К, 2010. - 573 с. : іл. : табл. - Бібліогр.: с. 468. -
ISBN
978-966-969-38-6-0 (в обкл.) : 075.00 грн.
ББК
36.865я73
Рубрики:
Кондитерські
вироби
Борошняні
кондитерські
вироби
--Навчальні видання для вищої школи
ВНО
Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.; Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього:
2
ВЗ (1), ВА (1)
Вільні:
ВЗ (1), ВА (1)
Знайти схожі
>
5.
36.99 / 6П8.9
Ц 58
Циганенко, В. О.
Домашні
кондитерські
вироби
[Текст] / В. О. Циганенко, А. Т. Ратушенко, О. І. Здобнов. - Київ : Кондор, 2011. - 249, [1] с. : табл., іл. -
ISBN
978-966-351-336-2 (в опр.) : 048.00 грн.
ББК
36.991 + 36.86
Рубрики:
Кондитерські
вироби
ВНО
Дод.точки доступу:
Ратушенко, А. Т.; Здобнов, О. І.
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)