Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг іноземними мовами (3)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Кулінарія -- Навчальні видання<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.
   36.99 / 6П8.9
   П 80


   
    Производственное обучение профессии "Повар" [Текст]. Ч. 1. Механическая кулинарная обработка продуктов / Т. В. Пыжова, Л. И. Федорченко. - Москва : ACADEMIA, 2006. - 93,[3] с. : ил. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 95. - ISBN 5-7695-2039-6 (ч.1). - ISBN 5-7695-2043-4 : 019.35 р.
ББК 36.99я722
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Пыжова, Т.В.; Федорченко, Л.И.
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

2.
   36.99 / 6П8.9
   П 80


   
    Производственное обучение профессии "Повар" [Текст]. Ч. 3. Холодные блюда и закуски, рыбные и мясные горячие блюда / Т. В. Пыжова, Л. В. Овчинникова. - Москва : ACADEMIA, 2006. - 91,[1] с. : ил. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 90. - ISBN 5-7695-2041-8 (ч. 3). - ISBN 5-7695-2043-4 : 019.35 р.
ББК 36.99я722
Рубрики: Закуски
   Кулінарія--Навчальні видання

   М'ясні страви

   Рибні страви

   Холодні страви

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Пыжова, Т.В.; Овчинникова, Л.В.
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

3.
   36.99 / 6П8.9
   П 80


   
    Производственное обучение профессии "Повар" [Текст]. Ч. 4. Блюда из яиц и творога, сладкие блюда и горячие напитки, блюда лечебного питания, изделия из дрожжевого теста / Т. В. Пыжова, Л. И. Потапова. - Москва : ACADEMIA, 2006. - 108, [1] с. : ил. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 107. - ISBN 5-7695-2042-6 (ч. 4). - ISBN 5-7695-2043-4 : 022.60 р.
ББК 36.99я722
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   Напої

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Пыжова, Т. В.; Потапова, Л. И.
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

4.
   36.99 / 6П8.9
   П 84


   
    Профессия повар [Текст] / авт.-сост. В. А. Барановский. - Минск : Современная школа, 2006. - 438 с. : ил. - ISBN 985-6751-47-0 : 017.70 р.
ББК 36.99я7
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   Кухарі--Навчальні видання

   Напої--Навчальні видання

   Овочеві страви--Навчальні видання для вищої школи

   Установи громадського харчування--Навчальні видання

   Холодні страви--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Барановский, В.А. \авт., сост.\
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

5.
   36.99 / 6П8.9
   Ш 96


    Шумило, Г. І.
    Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2006. - 504 с. : іл. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7 (в обкл.) : 040.60 р.
ББК 36.99я7
Рубрики: Дієти
   Закуски

   Кулінарія--Навчальні видання

   Напої

   Страви

   харчування

Кл.слова (ненормовані):
ARM

Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

6.
   36.99 / 6П8.9
   Ш 96


    Шумило, Г. І.
    Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. для навч. закл. I - II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 508 с. : іл., ілюстр. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7 (в опр.) : 056.00 грн
ББК 36.99я723
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   ВНО


Примірників всього: 2
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1), ВА (1)

Знайти схожі

7.
   36.99 / 6П8.9
   Н 74


    Новоженов, Юрий Михайлович.
    Кулинарная характеристика блюд [Текст] : [учеб. для сред. проф.-техн. училищ] / Ю. М. Новоженов. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - Москва : Высшая школа, 1987. - 255, [1] с. - Библиогр.: с. 254. - (в обл.) : Б. ц.
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН

Примірників всього: 3
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні: ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1), ВА (1)

Знайти схожі

8.
   36.99 / 6П8.9
   С 64


    Сопина, Лидия Николаевна.
    Пособие для повара [Текст] / Л. Н. Сопина. - Москва : Экономика, 1990. - 238, [2] с. : ил. - ISBN 5-282-00452-6 (в обл.) : Б. ц.
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання
   Кулінарія--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН

Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

9.
   36.99 / 6П8.9
   С 64


    Сопина, Лидия Николаевна.
    Пособие для повара [Текст] : [учеб. пособие для подгот. квалифицир. рабочих в кооп. проф.-техн. училищах и на пр-ве] / Л. Н. Сопина, С. Г. Хозяева. - Москва : Экономика, 1985. - 238, [2] с. : ил. - (в пер.) : Б. ц.
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання
   Кулінарія--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН


Дод.точки доступу:
Хозяева, Светлана Гавриловна
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

10.
   36.99 / 6П8.9
   С 77


    Старовойт, Лідія Яківна.
    Кулінарія [Текст] : підруч. для проф.-техн. училищ / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. - Київ : Вища школа, 1991. - 269, [3] с. : іл. - ISBN 5-11-002319-0 (в опр.) : Б. ц.
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН


Дод.точки доступу:
Косовенко, Марія Савеліївна; Смирнова, Жанна Миколаївна
Примірників всього: 2
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)