Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг іноземними мовами (3)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Кулінарія -- Навчальні видання<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Показані документи
с 1 за 10
>
1.
36.99 / 6П8.9
П 80
Производственное обучение профессии
"Повар" [Текст]. Ч. 1. Механическая кулинарная обработка продуктов / Т. В. Пыжова, Л. И. Федорченко. - Москва : ACADEMIA, 2006. - 93,[3] с. : ил. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 95. -
ISBN
5-7695-2039-6 (ч.1). -
ISBN
5-7695-2043-4 : 019.35 р.
ББК
36.99я722
Рубрики:
Кулінарія
--
Навчальні
видання
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Пыжова, Т.В.; Федорченко, Л.И.
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
36.99 / 6П8.9
П 80
Производственное обучение профессии
"Повар" [Текст]. Ч. 3. Холодные блюда и закуски, рыбные и мясные горячие блюда / Т. В. Пыжова, Л. В. Овчинникова. - Москва : ACADEMIA, 2006. - 91,[1] с. : ил. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 90. -
ISBN
5-7695-2041-8 (ч. 3). -
ISBN
5-7695-2043-4 : 019.35 р.
ББК
36.99я722
Рубрики:
Закуски
Кулінарія
--
Навчальні
видання
М'ясні страви
Рибні страви
Холодні страви
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Пыжова, Т.В.; Овчинникова, Л.В.
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
36.99 / 6П8.9
П 80
Производственное обучение профессии
"Повар" [Текст]. Ч. 4. Блюда из яиц и творога, сладкие блюда и горячие напитки, блюда лечебного питания, изделия из дрожжевого теста / Т. В. Пыжова, Л. И. Потапова. - Москва : ACADEMIA, 2006. - 108, [1] с. : ил. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 107. -
ISBN
5-7695-2042-6 (ч. 4). -
ISBN
5-7695-2043-4 : 022.60 р.
ББК
36.99я722
Рубрики:
Кулінарія
--
Навчальні
видання
Напої
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Пыжова, Т. В.; Потапова, Л. И.
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
36.99 / 6П8.9
П 84
Профессия повар
[Текст] / авт.-сост. В. А. Барановский. - Минск : Современная школа, 2006. - 438 с. : ил. -
ISBN
985-6751-47-0 : 017.70 р.
ББК
36.99я7
Рубрики:
Кулінарія
--
Навчальні
видання
Кухарі--
Навчальні
видання
Напої--
Навчальні
видання
Овочеві страви--
Навчальні
видання
для вищої школи
Установи громадського харчування--
Навчальні
видання
Холодні страви--
Навчальні
видання
для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Барановский, В.А. \авт., сост.\
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
36.99 / 6П8.9
Ш 96
Шумило, Г. І.
Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2006. - 504 с. : іл. - Бібліогр.: с. 504. -
ISBN
966-8251-06-7 (в обкл.) : 040.60 р.
ББК
36.99я7
Рубрики:
Дієти
Закуски
Кулінарія
--
Навчальні
видання
Напої
Страви
харчування
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
36.99 / 6П8.9
Ш 96
Шумило, Г. І.
Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. для навч. закл. I - II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 508 с. : іл., ілюстр. - Бібліогр.: с. 504. -
ISBN
966-8251-06-7 (в опр.) : 056.00 грн
ББК
36.99я723
Рубрики:
Кулінарія
--
Навчальні
видання
ВНО
Примірників всього:
2
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Знайти схожі
>
7.
36.99 / 6П8.9
Н 74
Новоженов, Юрий Михайлович
.
Кулинарная характеристика блюд [Текст] : [учеб. для сред. проф.-техн. училищ] / Ю. М. Новоженов. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - Москва : Высшая школа, 1987. - 255, [1] с. - Библиогр.: с. 254. - (в обл.) : Б. ц.
Рубрики:
Кулінарія
--
Навчальні
видання
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН
Примірників всього:
3
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні:
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Знайти схожі
>
8.
36.99 / 6П8.9
С 64
Сопина, Лидия Николаевна
.
Пособие для повара [Текст] / Л. Н. Сопина. - Москва : Экономика, 1990. - 238, [2] с. : ил. -
ISBN
5-282-00452-6 (в обл.) : Б. ц.
Рубрики:
Громадське харчування--
Навчальні
видання
Кулінарія
--
Навчальні
видання
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
9.
36.99 / 6П8.9
С 64
Сопина, Лидия Николаевна
.
Пособие для повара [Текст] : [учеб. пособие для подгот. квалифицир. рабочих в кооп. проф.-техн. училищах и на пр-ве] / Л. Н. Сопина, С. Г. Хозяева. - Москва : Экономика, 1985. - 238, [2] с. : ил. - (в пер.) : Б. ц.
Рубрики:
Громадське харчування--
Навчальні
видання
Кулінарія
--
Навчальні
видання
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН
Дод.точки доступу:
Хозяева, Светлана Гавриловна
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
10.
36.99 / 6П8.9
С 77
Старовойт, Лідія Яківна
.
Кулінарія
[Текст] : підруч. для проф.-техн. училищ / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. - Київ : Вища школа, 1991. - 269, [3] с. : іл. -
ISBN
5-11-002319-0 (в опр.) : Б. ц.
Рубрики:
Кулінарія
--
Навчальні
видання
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН
Дод.точки доступу:
Косовенко, Марія Савеліївна; Смирнова, Жанна Миколаївна
Примірників всього:
2
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)