Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Архіпов, Віктор Віталійович$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
36.99 / 6П8.9
А 87
Архіпов
,
Віктор
Віталійович
.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посіб. / В. В.
Архіпов
, Т. В. Іванникова, А. В.
Архіпов
а. - 2-ге вид. - Київ : ЦУЛ : Інкос, 2008. - 381 с. : іл. -
ISBN
978-966-364-648-0 : 045.00 р.
ББК
36.99-49я73
Рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес--Якість--Управління--Навчальні видання для вищої школи
Ресторани--Навчальні видання для вищої школи
Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна
Віктор
івна;
Архіпов
а, Анастасія
Віктор
івна
Примірників всього:
2
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
36.99 / 6П8.9
А 87
Архіпов
,
Віктор
Віталійович
.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посіб. / В. В.
Архіпов
, Т. В. Іванникова, А. В.
Архіпов
а. - Київ : ІНКОС : ЦУЛ, 2007. - 381 с. : іл. -
ISBN
966-8347-48-Х : 034.00 р.
ББК
36.99-49я73
Рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
Ресторани--Навчальні видання для вищої школи
Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна
Віктор
івна;
Архіпов
а, Анастасія
Віктор
івна
Примірників всього:
2
ВА (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВА (1), ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
36.99 / 6П8.9
А 87
Архіпов
,
Віктор
Віталійович
.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / В. В.
Архіпов
, Т. В. Іванникова, А. В.
Архіпов
а. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбової літератури : Фірма Інкос, 2016. - 381 с. : іл., табл. -
ISBN
978-966-364-648-0 (в обкл.) : 170.00 грн.
УДК
640.43:641/642]:658(075.8)
ББК
36.99-4я73
Рубрики:
Ресторани--Продукція--Якість--Управління--Навчальні видання для вищої школи
ВНО
Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна
Віктор
івна;
Архіпов
а, Анастасія
Віктор
івна
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)