Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Ресторани -- Навчальні видання для вищої школи<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Показані документи
с 1 за 7
>
1.
36.87 / 6П8.5
А 87
Архипов, В. В.
Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [Текст] : учеб. пособие
для
вузов / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - Киев : Центр учебной литературы, 2009. - 303 с. : ил., табл. -
ISBN
978-966-364-851-4 (в пер.) : 065.00 грн
ББК
36.874я73 + 65.431.14-803.4я73
Рубрики:
Виноробство--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Ресторани
--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Установи громадського харчування--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
ВНО
Дод.точки доступу:
Крюковская, В. Г.
Примірників всього:
2
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Знайти схожі
>
2.
65.9(4УКР)43 / 33С5(С2)
Ф 84
Франчайзинг у готельно-ресторанному
бізнесі [Текст] : навч. посіб.
для
вищ. навч. закл. / Нац. акад. наук України, Рада по вивч. продукт. сил України, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв ; авт. кол.: Г. Б. Мунін [та ін.] ; за ред. Л. С. Трофименко, О. О. Гаци. - Київ : Кондор, 2008. - 368 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 345-350. -
ISBN
978-966-351-152-8 (в обкл.) : 042.00 грн
ББК
65.9(4УКР)43-133.3я73 + 65.43-133.3я73
Рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес--Франчайзинг--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Готелі--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Ресторани
--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
ВНО
Дод.точки доступу:
Мунін, Георгій Благоєвич \авт.\; Трофименко, Л. С. \ред.\; Гаца, Олексій Олександрович \ред.\; Національна академія наук України; Рада по вивченню продуктивних сил України; Київський національний університет культури і мистецтв
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
36.99 / 6П8.9
А 87
Архіпов, Віктор Віталійович
.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : ЦУЛ : Інкос, 2008. - 381 с. : іл. -
ISBN
978-966-364-648-0 : 045.00 р.
ББК
36.99-49я73
Рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес--Якість--Управління--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Ресторани
--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Громадське харчування--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Примірників всього:
2
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
36.99 / 6П8.9
А 87
Архіпов, Віктор Віталійович
.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - Київ : ІНКОС : ЦУЛ, 2007. - 381 с. : іл. -
ISBN
966-8347-48-Х : 034.00 р.
ББК
36.99-49я73
Рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Ресторани
--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Громадське харчування--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Примірників всього:
2
ВА (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВА (1), ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
36.99 / 6П8.9
Т 38
Технологія продукції ресторанного
господарства. Полтавська кухня [Текст] : навч. посіб. / Т. В. Капліна ; Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Київ : ЦУЛ, 2008. - 279 с., [12] с. ілюстр. : табл. - Бібліогр.: с. 277-279. -
ISBN
978-966-364-743-2 : 055.00 р.
ББК
36.99я73 + 36.997(4УКР)я73
Рубрики:
Громадське харчування--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Кухня полтавська--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Ресторани
--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Установи громадського харчування--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Капліна, Т.В.; Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
65.9(4УКР)43 / 33С5(С2)
Н 59
Нечаюк, Л. І.
Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] : навч. посіб.
для
вищ. навч. закл. / Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. - 3-тє вид. - Київ : Центр учбової літератури, 2009. - 343 с. : табл. - Бібліогр. в кінці розд. -
ISBN
978-966-364-933-7 (в пер.) : 058.00 грн
ББК
65.9(4УКР)43-21я73
Рубрики:
Готелі--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Ресторани
--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Ресторанно-готельний бізнес--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
ВНО
Дод.точки доступу:
Нечаюк, Н. О.
Примірників всього:
4
ВА (2), ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВА (2), ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
7.
36.87 / 6П8.5
А 87
Архипов, Виктор Витальевич
.
Организация работы сомелье [Текст] : (все о вине в ресторане) : учеб. пособие
для
высш. учеб. заведений / В. В. Архипов. - 2-е изд. - Киев : Центр учебной литературы, 2016. - 303, [1] с. : ил., табл. -
ISBN
978-617-673-415-4 (в обл.) : 140.00 грн.
УДК
663.2:[640.43:642](075.8)
338.46:640.43(075.8)
ББК
36.874я73 + 65.431.14-803.4я73
Рубрики:
Виноробство--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Ресторани
--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Установи громадського харчування--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
ВНО
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)