Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Ресторани -- Навчальні видання для вищої школи<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
   36.87 / 6П8.5
   А 87


    Архипов, В. В.
    Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [Текст] : учеб. пособие для вузов / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - Киев : Центр учебной литературы, 2009. - 303 с. : ил., табл. - ISBN 978-966-364-851-4 (в пер.) : 065.00 грн
ББК 36.874я73 + 65.431.14-803.4я73
Рубрики: Виноробство--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторани--Навчальні видання для вищої школи

   Установи громадського харчування--Навчальні видання для вищої школи

   ВНО



Дод.точки доступу:
Крюковская, В. Г.
Примірників всього: 2
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1), ВА (1)

Знайти схожі

2.
   65.9(4УКР)43 / 33С5(С2)
   Ф 84


   
    Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Нац. акад. наук України, Рада по вивч. продукт. сил України, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв ; авт. кол.: Г. Б. Мунін [та ін.] ; за ред. Л. С. Трофименко, О. О. Гаци. - Київ : Кондор, 2008. - 368 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 345-350. - ISBN 978-966-351-152-8 (в обкл.) : 042.00 грн
ББК 65.9(4УКР)43-133.3я73 + 65.43-133.3я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Франчайзинг--Навчальні видання для вищої школи
   Готелі--Навчальні видання для вищої школи

   Ресторани--Навчальні видання для вищої школи

   ВНО



Дод.точки доступу:
Мунін, Георгій Благоєвич \авт.\; Трофименко, Л. С. \ред.\; Гаца, Олексій Олександрович \ред.\; Національна академія наук України; Рада по вивченню продуктивних сил України; Київський національний університет культури і мистецтв
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

3.
   36.99 / 6П8.9
   А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : ЦУЛ : Інкос, 2008. - 381 с. : іл. - ISBN 978-966-364-648-0 : 045.00 р.
ББК 36.99-49я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Якість--Управління--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторани--Навчальні видання для вищої школи

   Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Примірників всього: 2
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

4.
   36.99 / 6П8.9
   А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - Київ : ІНКОС : ЦУЛ, 2007. - 381 с. : іл. - ISBN 966-8347-48-Х : 034.00 р.
ББК 36.99-49я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторани--Навчальні видання для вищої школи

   Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Примірників всього: 2
ВА (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВА (1), ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

5.
   36.99 / 6П8.9
   Т 38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [Текст] : навч. посіб. / Т. В. Капліна ; Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Київ : ЦУЛ, 2008. - 279 с., [12] с. ілюстр. : табл. - Бібліогр.: с. 277-279. - ISBN 978-966-364-743-2 : 055.00 р.
ББК 36.99я73 + 36.997(4УКР)я73
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Кухня полтавська--Навчальні видання для вищої школи

   Ресторани--Навчальні видання для вищої школи

   Установи громадського харчування--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Капліна, Т.В.; Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

6.
   65.9(4УКР)43 / 33С5(С2)
   Н 59


    Нечаюк, Л. І.
    Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. - 3-тє вид. - Київ : Центр учбової літератури, 2009. - 343 с. : табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-364-933-7 (в пер.) : 058.00 грн
ББК 65.9(4УКР)43-21я73
Рубрики: Готелі--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторани--Навчальні видання для вищої школи

   Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи

   ВНО



Дод.точки доступу:
Нечаюк, Н. О.
Примірників всього: 4
ВА (2), ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВА (2), ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

7.
   36.87 / 6П8.5
   А 87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Организация работы сомелье [Текст] : (все о вине в ресторане) : учеб. пособие для высш. учеб. заведений / В. В. Архипов. - 2-е изд. - Киев : Центр учебной литературы, 2016. - 303, [1] с. : ил., табл. - ISBN 978-617-673-415-4 (в обл.) : 140.00 грн.
УДК
ББК 36.874я73 + 65.431.14-803.4я73
Рубрики: Виноробство--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторани--Навчальні видання для вищої школи

   Установи громадського харчування--Навчальні видання для вищої школи

   ВНО


Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)