Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Ресторанно-готельний бізнес -- Якість -- Управління -- Навчальні видання для вищої школи<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
36.99 / 6П8.9
А 87
Архіпов, Віктор Віталійович
.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і
управління
якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : ЦУЛ : Інкос, 2008. - 381 с. : іл. -
ISBN
978-966-364-648-0 : 045.00 р.
ББК
36.99-49я73
Рубрики:
Ресторанно
-
готельний
бізнес
--
Якість
--
Управління
--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Ресторани--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Громадське харчування--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Примірників всього:
2
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
65.43 / 33М
Т 58
Топольник, В. Г.
Управління
якістю продукції та послуг в готельно-
ресторанно
му господарстві [Текст] : навч. посіб.
для
вищ. навч. закл. за напрямом "Готельно-ресторанна справа" / В. Г. Топольник ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 391 с. -
ISBN
978-966-385-229-4 (в обкл.) : 053.00 грн.
ББК
65.43-823.2-21я73 + 65.9(4УКР)43-823.2-21я73
Рубрики:
Ресторанно
-
готельний
бізнес
--
Якість
--
Управління
--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
Гостинна індустрія--Ресторани--Готелі--
Навчальні
видання
для
вищої
школи
ВНО
Дод.точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)