Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронна картотека аналітичного опису статей (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Рибні страви<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
36.99 / 6П8.9
П 80
Производственное обучение профессии
"Повар" [Текст]. Ч. 3. Холодные блюда и закуски, рыбные и мясные горячие блюда / Т. В. Пыжова, Л. В. Овчинникова. - Москва : ACADEMIA, 2006. - 91,[1] с. : ил. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 90. -
ISBN
5-7695-2041-8 (ч. 3). -
ISBN
5-7695-2043-4 : 019.35 р.
ББК
36.99я722
Рубрики:
Закуски
Кулінарія--Навчальні видання
М'ясні
страви
Рибні
страви
Холодні
страви
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Пыжова, Т.В.; Овчинникова, Л.В.
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
36.99 / 6П8.9
С 77
Старостина, Л. А.
Рыбные блюда [Текст] / Л. А. Старостина, Р. В. Добросовестная. - 2-е изд., доп. - Москва : Экономика, 1983. - 142, [1] с. : ил. - Б. ц.
Рубрики:
Кулінарія
Рибні
страви
ВДПСГ
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Добросовестная, Р. В.
Примірників всього:
2
ВА (1), ВЗ (1), ВДЕТПСГН
Вільні:
ВА (1), ВЗ (1)
Знайти схожі
>
3.
36.94 / 6П8.74
П 95
Пышков, А. В.
Правильное копчение и вяление рыбы [Текст] / А. В. Пышков, С. Г. Смирнов. - Москва : Рыбацкая Академия, 2007. - 126,[1] с. : ил. -
ISBN
978-5-94382-088-5 (в пер.) : 034.37 грн
ББК
36.946 + 36.992.5
Рубрики:
Риби--Копченості
Копченості
Рибні
страви
ВНО
Дод.точки доступу:
Смирнов, С. Г.
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)