Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронна картотека аналітичного опису статей (6)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=ресторани<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Показані документи
с 1 за 9
>
1.
65.43 / 33М
В14
Вайнцвейг, А.
Безупречный сервис. Чтобы каждый клиент чувствовал себя королем: Технологии отличного обслуживания от компании Zingerman`s, самой популярной закусочной Америки [Текст] / А. Вайнцвейг ; пер. А. Стативка. - Москва : Добрая книга, 2006. - 151 с. : ил. -
ISBN
5-98124-089-Х : 055.25 р.
ББК
65.431.14-803.4
Рубрики:
Ресторани
Сервіровка
Установи громадського харчування
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Стативка, А. \пер.\
Примірників всього:
1
ВЗ (1)
Вільні:
ВЗ (1)
Знайти схожі
>
2.
65.43 / 33М
В67
Волкова, И. В.
Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть [Текст] / И. В. Волкова, Я. И. Миропольский, Г. М. Мумрикова. - Москва : Флинта : Наука, 2006. - 184 с. : [16] с. цв. ил. - Библиогр. в подстроч. примеч. -
ISBN
5-89349-513-6. -
ISBN
5-02-010228-8 : 019.05 р.
ББК
65.431.14
Рубрики:
Ресторани
Ресторанно-готельний бізнес
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Миропольский, Я. И.; Мумрикова, Г. М.
Примірників всього:
2
ВА (1), ВЗ (1)
Вільні:
ВА (1), ВЗ (1)
Знайти схожі
>
3.
65.43 / 33М
К17
Калашников, А. Ю.
Кафе, бары и рестораны: организация, практика и техника обслуживания [Текст] / А. Ю. Калашников. - Москва : Проспект, 2006. - 378, [1] с. -
ISBN
5-482-00766-9 : 013.00 р.
ББК
65.431.1-803.4 + 36.99-49
Рубрики:
Ресторани
Установи громадського харчування
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
65.43 / 33М
М74
Моисеева, М. В.
Итальянский ресторан: создание и управление [Текст] / М. В. Моисеева. - Москва : Ресторанные ведомости, 2006. - 152, [9] с. : цв. ил. -
ISBN
5-98176-042-7 : 145.53 р.
ББК
65.431.14
Рубрики:
Кухня італійська
Ресторани
Ресторанно-готельний бізнес
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Примірників всього:
1
ВЗ (1)
Вільні:
ВЗ (1)
Знайти схожі
>
5.
65.43 / 33М
Р18
Райс, Виктория
.
Разработка меню ресторана [Текст] / В. Райс. - Москва : Креатив Холдинг, 2006. - 89, [2] с. - (Карманная книга менеджера ресторана). -
ISBN
5-86064-102-8 : 012.50 р.
ББК
65.431.14-803.4
Рубрики:
Ресторани
Ресторанно-готельний бізнес
Установи громадського харчування
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Примірників всього:
1
ВА (1)
Вільні:
ВА (1)
Знайти схожі
>
6.
65.43 / 33М
С 16
Сало, Я. М.
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа. [Текст] / Я. М. Сало. - Львів : Афіша, 2005. - 333, [1] с. : іл. - Бібліогр.: с. 330. -
ISBN
966-325-020-8 : 022.50 р.
ББК
65.431.1-803я2 + 36.99я2 + 65.052.254.3я2 + 65.9(4УКР)421я2
Рубрики:
Громадське харчування
Етикет
Кухня
Офіціанти
Продовольчі товари
ресторани
харчові підприємства
харчові продукти
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
7.
65.43 / 33М
Ш 78
Шок, П. Д.
Маркетинг в ресторанном бизнесе [Текст] / П. Д. Шок, Д. Т. Боуэн, Д. М. Стефанелли ; [пер. с англ. С. Прокофьева]. - Москва : Ресторанные ведомости, 2005. - 233 с. -
ISBN
5-98176-023-0 : 073.42 р.
ББК
65.431.1-211.1
Рубрики:
Маркетинг
Ресторани
Ресторанно-готельний бізнес
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Боуэн, Д. Т.; Стефанелли, Д. М.; Прокофьев, С. \пер.\
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
8.
65.9(4УКР)43 / 33С5(С2)
Н 59
Нечаюк, Л. І.
Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк ; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - Київ : ЦНЛ, 2006. - 346 с. - Бібліогр. в кінці розд. -
ISBN
966-364-165-7 : 037.70 р.
ББК
65.9(4УКР)43-21я73
Рубрики:
Готелі
Ресторани
Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ARM
Дод.точки доступу:
Нечаюк, Н.О.; Київський національний університет культури і мистецтв
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
9.
65.43 / 33М
Н 19
Назаров, О. В.
Лучшие ресторанные "фишки" мира [Текст] / Олег Назаров. - Москва : Ресторанные ведомости, 2010. - 171, [2] с. - (Энциклопедия ресторатора). -
ISBN
5-98176-045-1 (в обл.) : 154.17 грн.
ББК
65.431.14-803.4я20
Рубрики:
Ресторани
Ресторанно-готельний бізнес
ВНО
Примірників всього:
1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)