Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронна картотека аналітичного опису статей (6)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=ресторани<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
   65.43 / 33М
   В14


    Вайнцвейг, А.
    Безупречный сервис. Чтобы каждый клиент чувствовал себя королем: Технологии отличного обслуживания от компании Zingerman`s, самой популярной закусочной Америки [Текст] / А. Вайнцвейг ; пер. А. Стативка. - Москва : Добрая книга, 2006. - 151 с. : ил. - ISBN 5-98124-089-Х : 055.25 р.
ББК 65.431.14-803.4
Рубрики: Ресторани
   Сервіровка

   Установи громадського харчування

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Стативка, А. \пер.\
Примірників всього: 1
ВЗ (1)
Вільні: ВЗ (1)

Знайти схожі

2.
   65.43 / 33М
   В67


    Волкова, И. В.
    Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть [Текст] / И. В. Волкова, Я. И. Миропольский, Г. М. Мумрикова. - Москва : Флинта : Наука, 2006. - 184 с. : [16] с. цв. ил. - Библиогр. в подстроч. примеч. - ISBN 5-89349-513-6. - ISBN 5-02-010228-8 : 019.05 р.
ББК 65.431.14
Рубрики: Ресторани
   Ресторанно-готельний бізнес

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Миропольский, Я. И.; Мумрикова, Г. М.
Примірників всього: 2
ВА (1), ВЗ (1)
Вільні: ВА (1), ВЗ (1)

Знайти схожі

3.
   65.43 / 33М
   К17


    Калашников, А. Ю.
    Кафе, бары и рестораны: организация, практика и техника обслуживания [Текст] / А. Ю. Калашников. - Москва : Проспект, 2006. - 378, [1] с. - ISBN 5-482-00766-9 : 013.00 р.
ББК 65.431.1-803.4 + 36.99-49
Рубрики: Ресторани
   Установи громадського харчування

Кл.слова (ненормовані):
ARM

Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

4.
   65.43 / 33М
   М74


    Моисеева, М. В.
    Итальянский ресторан: создание и управление [Текст] / М. В. Моисеева. - Москва : Ресторанные ведомости, 2006. - 152, [9] с. : цв. ил. - ISBN 5-98176-042-7 : 145.53 р.
ББК 65.431.14
Рубрики: Кухня італійська
   Ресторани

   Ресторанно-готельний бізнес

Кл.слова (ненормовані):
ARM

Примірників всього: 1
ВЗ (1)
Вільні: ВЗ (1)

Знайти схожі

5.
   65.43 / 33М
   Р18


    Райс, Виктория.
    Разработка меню ресторана [Текст] / В. Райс. - Москва : Креатив Холдинг, 2006. - 89, [2] с. - (Карманная книга менеджера ресторана). - ISBN 5-86064-102-8 : 012.50 р.
ББК 65.431.14-803.4
Рубрики: Ресторани
   Ресторанно-готельний бізнес

   Установи громадського харчування

Кл.слова (ненормовані):
ARM

Примірників всього: 1
ВА (1)
Вільні: ВА (1)

Знайти схожі

6.
   65.43 / 33М
   С 16


    Сало, Я. М.
    Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа. [Текст] / Я. М. Сало. - Львів : Афіша, 2005. - 333, [1] с. : іл. - Бібліогр.: с. 330. - ISBN 966-325-020-8 : 022.50 р.
ББК 65.431.1-803я2 + 36.99я2 + 65.052.254.3я2 + 65.9(4УКР)421я2
Рубрики: Громадське харчування
   Етикет

   Кухня

   Офіціанти

   Продовольчі товари

   ресторани

   харчові підприємства

   харчові продукти

Кл.слова (ненормовані):
ARM

Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

7.
   65.43 / 33М
   Ш 78


    Шок, П. Д.
    Маркетинг в ресторанном бизнесе [Текст] / П. Д. Шок, Д. Т. Боуэн, Д. М. Стефанелли ; [пер. с англ. С. Прокофьева]. - Москва : Ресторанные ведомости, 2005. - 233 с. - ISBN 5-98176-023-0 : 073.42 р.
ББК 65.431.1-211.1
Рубрики: Маркетинг
   Ресторани

   Ресторанно-готельний бізнес

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Боуэн, Д. Т.; Стефанелли, Д. М.; Прокофьев, С. \пер.\
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

8.
   65.9(4УКР)43 / 33С5(С2)
   Н 59


    Нечаюк, Л. І.
    Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк ; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - Київ : ЦНЛ, 2006. - 346 с. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 966-364-165-7 : 037.70 р.
ББК 65.9(4УКР)43-21я73
Рубрики: Готелі
   Ресторани

   Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Нечаюк, Н.О.; Київський національний університет культури і мистецтв
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

9.
   65.43 / 33М
   Н 19


    Назаров, О. В.
    Лучшие ресторанные "фишки" мира [Текст] / Олег Назаров. - Москва : Ресторанные ведомости, 2010. - 171, [2] с. - (Энциклопедия ресторатора). - ISBN 5-98176-045-1 (в обл.) : 154.17 грн.
ББК 65.431.14-803.4я20
Рубрики: Ресторани
   Ресторанно-готельний бізнес

   ВНО


Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)