Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>A=Янчева, М. О.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
   36.92 / 6П8.74
   Я 66


    Янчева, М. О.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учбової літератури, 2009. - 303 с. - Бібліогр. : с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4 (в опр.) : 046.00 грн
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Технологія--Навчальні видання для вищої школи

   ВНО



Дод.точки доступу:
Пешук, Л. В.; Дроменко, О. Б.
Примірників всього: 2
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1), ВА (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)