Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>A=Янчева, М. О.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
36.92 / 6П8.74
Я 66
Янчева
, М. О.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / М. О.
Янчева
, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учбової літератури, 2009. - 303 с. - Бібліогр. : с. 303. -
ISBN
978-966-364-765-4 (в опр.) : 046.00 грн
ББК
36.92я73
Рубрики:
М'ясо--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
М'ясні продукти--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
ВНО
Дод.точки доступу:
Пешук, Л. В.; Дроменко, О. Б.
Примірників всього:
2
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні:
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)