65.43 / 33М С 16 Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа. [Текст] / Я. М. Сало. - Львів : Афіша, 2005. - 333, [1] с. : іл. - Бібліогр.: с. 330. - ISBN 966-325-020-8 : 022.50 р. Рубрики: Громадське харчування Етикет Кухня Офіціанти Продовольчі товари ресторани харчові підприємства харчові продукти Кл.слова (ненормовані): ARM Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |
36.99 / 6П8.9 П 64 Похлебкин, Вильям Васильевич. Национальные кухни наших народов [Текст] : основные кулинар. направления, их история и особенности : рецептура / В. В. Похлебкин. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 604, [3] с. : ил. - Предм. указ.: с. 577-591. - ISBN 5-10-001834-8 (в пер.) : Б. ц. Рубрики: Кухня Кулінарія--Рецептура Кл.слова (ненормовані): ВДЕТН Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |
36.99 / 6П8.9 П 53 Польская кухня [Текст] / [ред. А. Д. Мильская]. - Харьков : Каравелла, 1993. - 226, [28] с. : ил. - (Кулинарное искусство народов мира). - ISBN 5-7364-0979-6 (в пер.) : Б. ц. Рубрики: Кулінарія Кухня Кл.слова (ненормовані): ВДЕТН Дод.точки доступу: Мильская, А. Д. \ред.\ Примірників всього: 3 ВЗ (2), ВДЕТПСГН (1) |