65.43 / 33М
   С 16


    Сало, Я. М.
    Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа. [Текст] / Я. М. Сало. - Львів : Афіша, 2005. - 333, [1] с. : іл. - Бібліогр.: с. 330. - ISBN 966-325-020-8 : 022.50 р.
ББК 65.431.1-803я2 + 36.99я2 + 65.052.254.3я2 + 65.9(4УКР)421я2
Рубрики: Громадське харчування
   Етикет

   Кухня

   Офіціанти

   Продовольчі товари

   ресторани

   харчові підприємства

   харчові продукти

Кл.слова (ненормовані):
ARM

Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


   36.99 / 6П8.9
   П 64


    Похлебкин, Вильям Васильевич.
    Национальные кухни наших народов [Текст] : основные кулинар. направления, их история и особенности : рецептура / В. В. Похлебкин. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 604, [3] с. : ил. - Предм. указ.: с. 577-591. - ISBN 5-10-001834-8 (в пер.) : Б. ц.
Рубрики: Кухня
   Кулінарія--Рецептура

Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН

Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


   36.99 / 6П8.9
   П 53


   
    Польская кухня [Текст] / [ред. А. Д. Мильская]. - Харьков : Каравелла, 1993. - 226, [28] с. : ил. - (Кулинарное искусство народов мира). - ISBN 5-7364-0979-6 (в пер.) : Б. ц.
Рубрики: Кулінарія
   Кухня

Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН


Дод.точки доступу:
Мильская, А. Д. \ред.\
Примірників всього: 3
ВЗ (2), ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВЗ (2), ВДЕТПСГН (1)