36.92 / 6П8.74 А 72 Антипова, Л. В. Методы исследования мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. для вузов / Л. В. Антипова, И. А. Глотова, И. А. Рогов. - Москва : КолосС, 2004. - 570,[1] с. : ил., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Библиогр.: с. 566-567. - ISBN 5-9532-0187-7 : 078.05 р. Рубрики: М'ясне виробництво М'ясні продукти Кл.слова (ненормовані): ARM Дод.точки доступу: Глотова, И.А.; Рогов, И.А. Примірників всього: 2 ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1) |
36.92 / 6П8.74 В 41 Виготовлення ковбас та м'ясних продуктів [Текст] / О. М. Якубчак [та ін.]. - Київ : Преса України, 2013. - 102 с. : іл. - (Бібліотека ветеринарної медицини ; № 3-4 / 2013). - Бібліогр.: с. 101. - (в обкл.) : 012.53 грн. Рубрики: Ковбасне виробництво М'ясне виробництво ВНО М'ясні продукти Дод.точки доступу: Якубчак, Ольга Миколаївна; Хоменко, Віталій Іванович; Кравців, Роман Йосипович; Береза, Іван Григорович Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |
36.92/6П8.74 Т 41 Тимощук, И. И. Совершенствование технологии мясных продуктов [Текст] / И. И. Тимощук. - Киев : Урожай, 1988. - 188, [2] с. : ил. - Библиогр.: с. 180-187 . - ISBN 5-337-00095-0 (в пер.) : Б. ц. Рубрики: М'ясні продукти Кл.слова (ненормовані): ВДЕТН Примірників всього: 2 ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1) |
48.1 / 636.09 Д 19 Даньшина, М. С. Что следует знать о мясе [Текст] / М. С. Даньшина, Н. С. Даньшин, Э. Н. Дик ; отв. ред. И. С. Загаевский ; АН МССР, Ин-т экол. генетики. - 2-е изд., доп. - Кишинев : Штиинца, 1989. - 142 с. : ил., табл. - Библиогр.: с. 139-140. - ISBN 5-376-00221-7 : Б. ц. Рубрики: М'ясні продукти Дод.точки доступу: Даньшин, Н. С.; Дик, Э. Н.; Загаевский, И. С. \отв. ред.\; Академия наук Молдавской ССР; Институт экологической генетики Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |
65.9(2)325.2 / 333С Т 34 Теплухина, Т. П. Выше качество мясных и молочных продуктов [Текст] / Т. П. Теплухина. - Москва : Знание, 1984. - 64 с. : табл. - (Новое в жизни, науке, технике. Серия "Сельское хозяйство" ; № 10/1984). - Библиогр.: с. 64. - Б. ц. Изд. ежемесячно с 1961 г. Рубрики: Сільське господарство--Економіка М'ясні продукти Молочні продукти Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |