36.92 / 6П8.74
   А 72


    Антипова, Л. В.
    Методы исследования мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. для вузов / Л. В. Антипова, И. А. Глотова, И. А. Рогов. - Москва : КолосС, 2004. - 570,[1] с. : ил., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Библиогр.: с. 566-567. - ISBN 5-9532-0187-7 : 078.05 р.
ББК 36.92-1я73
Рубрики: М'ясне виробництво
   М'ясні продукти

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Глотова, И.А.; Рогов, И.А.
Примірників всього: 2
ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1)


   36.92 / 6П8.74
   В 41


   
    Виготовлення ковбас та м'ясних продуктів [Текст] / О. М. Якубчак [та ін.]. - Київ : Преса України, 2013. - 102 с. : іл. - (Бібліотека ветеринарної медицини ; № 3-4 / 2013). - Бібліогр.: с. 101. - (в обкл.) : 012.53 грн.
ББК 36.92
Рубрики: Ковбасне виробництво
   М'ясне виробництво

   ВНО

   М'ясні продукти



Дод.точки доступу:
Якубчак, Ольга Миколаївна; Хоменко, Віталій Іванович; Кравців, Роман Йосипович; Береза, Іван Григорович
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


   36.92/6П8.74
   Т 41


    Тимощук, И. И.
    Совершенствование технологии мясных продуктов [Текст] / И. И. Тимощук. - Киев : Урожай, 1988. - 188, [2] с. : ил. - Библиогр.: с. 180-187 . - ISBN 5-337-00095-0 (в пер.) : Б. ц.
Рубрики: М'ясні продукти
Кл.слова (ненормовані):
ВДЕТН

Примірників всього: 2
ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1)


   48.1 / 636.09
   Д 19


    Даньшина, М. С.
    Что следует знать о мясе [Текст] / М. С. Даньшина, Н. С. Даньшин, Э. Н. Дик ; отв. ред. И. С. Загаевский ; АН МССР, Ин-т экол. генетики. - 2-е изд., доп. - Кишинев : Штиинца, 1989. - 142 с. : ил., табл. - Библиогр.: с. 139-140. - ISBN 5-376-00221-7 : Б. ц.
ББК 48.1
Рубрики: М'ясні продукти


Дод.точки доступу:
Даньшин, Н. С.; Дик, Э. Н.; Загаевский, И. С. \отв. ред.\; Академия наук Молдавской ССР; Институт экологической генетики
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


   65.9(2)325.2 / 333С
   Т 34


    Теплухина, Т. П.
    Выше качество мясных и молочных продуктов [Текст] / Т. П. Теплухина. - Москва : Знание, 1984. - 64 с. : табл. - (Новое в жизни, науке, технике. Серия "Сельское хозяйство" ; № 10/1984). - Библиогр.: с. 64. - Б. ц.
Изд. ежемесячно с 1961 г.
ББК 65.9(2)325.2
Рубрики: Сільське господарство--Економіка
   М'ясні продукти

   Молочні продукти


Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)