36.91 / 6П8.6 С 53 Снежкин, Ю. Ф. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [Текст] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; Ин-т техн. теплофизики. - Киев : Наукова думка, 2004. - 226 с. : ил., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 р. Рубрики: Вторинні сировинні ресурси Енергозберігаючі технології Сушіння Харчові домішки Кл.слова (ненормовані): ARM Дод.точки доступу: Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Институт технической теплофизики Примірників всього: 2 ВДЕТПСГН (1), ВЗ (1) |
51.204 / 613.9 С 14 Садов, А. В. Легкий способ быть здоровым, или Как с минимальными затратами сохранить максимум здоровья после сорока [Текст] / Алексей Садов. - Санкт-Петербург : Крылов, 2008. - 155 с. - (Ваш семейный врач). - ISBN 5-9717-0476-1 (в обкл.) : 016.31 грн Рубрики: Валеологія Здоров'я населення Особиста гігієна Біологічно активні домішки Харчові домішки ВНО Примірників всього: 1 ВА (1) |
36.98 / 6П8.8 Х 32 Хворостухина, С. А. Всё о специях [Текст] / С. А. Хворостухина. - Москва : РИПОЛ классик, 2011. - 318, [1] с., [8] стр. цв. ил. : ил. - ISBN 978-5-386-02679-0 (в пер.) : 073.00 грн. Рубрики: Харчові домішки ВНО Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |