65.43 / 33М
   С 16


    Сало, Я. М.
    Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа. [Текст] / Я. М. Сало. - Львів : Афіша, 2005. - 333, [1] с. : іл. - Бібліогр.: с. 330. - ISBN 966-325-020-8 : 022.50 р.
ББК 65.431.1-803я2 + 36.99я2 + 65.052.254.3я2 + 65.9(4УКР)421я2
Рубрики: Громадське харчування
   Етикет

   Кухня

   Офіціанти

   Продовольчі товари

   ресторани

   харчові підприємства

   харчові продукти

Кл.слова (ненормовані):
ARM

Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)