36 / 6П8 Р 78 Ростовський, В. С. Системи технологій харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Ростовський В. С., Колісник А. В. - Київ : Кондор, 2008. - 254 с. : табл. - Бібліогр.: с. 252-254. - ISBN 978-966-351-080-4 (в обкл.) : 037.00 грн Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи ВНО Дод.точки доступу: Колісник, А. В. Примірників всього: 1 ВА (1) |
36.99 / 6П8.9 Р 78 Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Олейник Н. В. ; Полт. ун-т споживчої кооперації України. - Київ : Кондор, 2009. - 134 с. : табл. - Бібліогр. в темах. - ISBN 978-966-351-234-1 (в обкл.) : 028.00 грн Рубрики: Громадське харчування--Ресурсозбереження--Навчальні видання для вищої школи ВНО Дод.точки доступу: Олейник, Н. В.; Полтавський університет споживчої кооперації України Примірників всього: 2 ВЗ (1), ВДЕТПСГН (1) |
65.9(4УКР)43 / 33С5(С2) Р78 Ростовський, В. С. Барна справа [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. по спец. 6.140101 "Готельно-ресторан. справа" / В. С. Ростовський, С. М. Шамаян ; Полт. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Центр учбової літератури, 2009. - 396 с. : іл. - Бібліогр.: с. 396. - ISBN 978-966-364-878-1 (в опр.) : 070.00 грн Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Установи громадського харчування--Навчальні видання для вищої школи ВНО Дод.точки доступу: Шамаян, С. М.; Полтавський університет споживчої кооперації України Примірників всього: 2 ВА (1), ВДЕТПСГН (1) |
72 / 001 Р 78 Ростовський, В. С. Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. спеціальності 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська ; Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Київ : Центр учбової літератури, 2009. - 95 с. : іл., табл. - Бібліогр. в темах. - ISBN 978-966-364-873-6 (в обкл.) : 01027473 грн, 024.00 грн Рубрики: Наукові дослідження--Навчальні видання для вищої школи Технічна творчість Наукове пізнання ВНО Дод.точки доступу: Дібрівська, Н. В.; Полтавський університет споживчої кооперації України Примірників всього: 4 ВДЕТПСГН (2), ВА (1), ВЗ (1) |
36.99 / 6П8.9 Р 78 Ростовський, В. С. Збірник рецептур [Текст] / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко ; УКООПСПІЛКА, Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Київ : Центр учбової літератури, 2010. - 323 с. - ISBN 978-966-364-995-5 (в опр.) : 072.00 грн Рубрики: Кухня українська ВНО Рецептура Дод.точки доступу: Дібрівська, Н. В.; Пасенко, В. Ф.; Полтавський університет споживчої кооперації України Примірників всього: 3 ВЗ (2), ВДЕТПСГН (1) |
36.86 / 6П8.5 Р 78 Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. ; Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Київ : Ліра-К, 2010. - 573 с. : іл. : табл. - Бібліогр.: с. 468. - ISBN 978-966-969-38-6-0 (в обкл.) : 075.00 грн. Рубрики: Кондитерські вироби Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи ВНО Дод.точки доступу: Новікова, О. В.; Полтавський університет споживчої кооперації України Примірників всього: 2 ВЗ (1), ВА (1) |
65.9(4УКР)43 / 33С5(С2) Р 78 Ростовський, В. С. Барна справа [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський, С. М. Шамян. - Київ : Центр учбової літератури, 2011. - 394,[1] с. - ISBN 978-966-364-878-1 (в опр.) : 070.00 грн. Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Установи громадського харчування--Бари--Навчальні видання для вищої школи ВНО Дод.точки доступу: Шамян, С. М. Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |
36.86 / 6П8.5 Р 78 Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [навч. посіб.] / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - Київ : Кондор, 2016. - 496 с. : іл. - Бібліогр.: с. 485. - ISBN 978-617-7278-31-2 (в опр.) : 228.00 грн., 245.00 грн. Рубрики: ВНО Кондитерські вироби--Навчальні видання Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання Дод.точки доступу: Кукуєва, О. М. Примірників всього: 2 ВДЕТПСГН (1), ВА (1) |