36.99 / 6П8.9
   Ш 96


    Шумило, Г. І.
    Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2006. - 504 с. : іл. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7 (в обкл.) : 040.60 р.
ББК 36.99я7
Рубрики: Дієти
   Закуски

   Кулінарія--Навчальні видання

   Напої

   Страви

   харчування

Кл.слова (ненормовані):
ARM

Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


   36.99 / 6П8.9
   Ш 96


    Шумило, Г. І.
    Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. для навч. закл. I - II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 508 с. : іл., ілюстр. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7 (в опр.) : 056.00 грн
ББК 36.99я723
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   ВНО


Примірників всього: 2
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1), ВА (1)


   36.99 / 6П8.9
   Ш 96


    Шумило, Г. І.
    Технологія приготування їжі [Текст] : навч посіб. для навч. закл. I-II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2011. - 504 с. : іл. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7 (в опр.) : 080.00 грн.
ББК 36.99я723
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання для вищої школи
   ВНО


Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)