36.99 / 6П8.9 Ш 96 Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2006. - 504 с. : іл. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7 (в обкл.) : 040.60 р. Рубрики: Дієти Закуски Кулінарія--Навчальні видання Напої Страви харчування Кл.слова (ненормовані): ARM Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |
36.99 / 6П8.9 Ш 96 Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. для навч. закл. I - II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 508 с. : іл., ілюстр. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7 (в опр.) : 056.00 грн Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання ВНО Примірників всього: 2 ВДЕТПСГН (1), ВА (1) |
36.99 / 6П8.9 Ш 96 Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі [Текст] : навч посіб. для навч. закл. I-II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2011. - 504 с. : іл. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7 (в опр.) : 080.00 грн. Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання для вищої школи ВНО Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |